Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека сите сакаме Илиев да добие шанса, али не го криви многу многу за головите, одбраната беше попара прво....Имаше добри реакции момакот, не беше до толку лош!!Арсенале мој... каква шок терапија ми зададовте ... заглавив место да учам колоквиум сабајле, јас... срце лечам со лексилиуми.
Но најдоброто нешто од мечов знаете ли што е?
Од седум погодока, 3 пати асистент на (Шамак 7, Жиру и Кош) е Волкот, кој има и назнака секако... Хет Трик Херој! Бравос момче.
Аршавин, борбено борбено до крајот... се гледа дека позицијата му одговара, арно но не и силата.. па после 50та минута живееше секунд за секунд...
Ајсфелд... прекрасен играч! Следен Вилшер мисли некој? Јас очекувам многу од момаков.
Шамак се враќа со 2 погодока... хахахахха не знам дури и Венгер дали не се смее на тоа сега... ало Шамчо 2 гола! Тоа е нешто како Денилсон да не подаде на противнички играч цел меч!!!
А за другите, со исклучок на секако најмоќниот кој на крај се бореше и во одбрана беше прекомандуван... Жиру... не би сакал многу многу да говорам освен, Мартинез... оди си , направи му место на Илиев ТЕ МОЛАМ човеку! Оди си.
Знам дека сите сакаме Илиев да добие шанса, али не го криви многу многу за головите, одбраната беше попара прво....Имаше добри реакции момакот, не беше до толку лош!!
Мислам Џуру дека беше.Второ беше одличен прво многу некако исплашен.
BTW кој беше капитен?
GJOUROU!!!Второ беше одличен прво многу некако исплашен.
BTW кој беше капитен?
ДАЈЛеле сега го видов на хајлајтсот моментот кога Жиру и Кокелин ги дадоа дресовите во публиката, комедии

Хахаххаа, баш и на стримот што гледав коментаториве кажаа дека кога свирнал судијава за крај на 90 минути, овие ги дале дресовитеЛеле сега го видов на хајлајтсот моментот кога Жиру и Кокелин ги дадоа дресовите во публиката, комедии
Јас за жал не го видов моментот.