Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти не ми се постираат сите шпекулации како тебе, чекам кога нешто че биде официјално тогаш че го постирам инаку не ми е дојдено да постирам од гоал

JBG i ne postiram od goal od goal pa skoro ic ne postiram ! Za razlika od tebe postiram ! Ako cekas na oficijalno togas site ke znaeme i ne ni trebas togas! rabotata e da se stavaat spekulacii i da se diskutira a ne na oficijalno ! Ako cekame oficijalno nikad nema da se pise u ovoj fan klub ! Pozdrav

Абе не ми беше само тоа зборот и туку тупаш ајле глупости не сакам се карам искрено ама шо мислиш дека голманот на нигерија една утакмица избрани убаво до сеа и е достоен за арсенал , јас можам ти постирам наброам над 20 утакмици на кои алмуниа избранил на светско ниво па тоа не го прави доволно добар за прв голман...

Видете ни ја легендава( Ж Силва) ... повеќе од 10 км ги истрча , најактивен Бразилец вечерва.
Кога играше кај нас имаше... перфектни утакмици но сепак ... Сонг го заменува сега во целост.

Постирате тоа шо ке ви прдне, од извори како пич*катиодмајкати.com ...доверливо 100%

Во блиска индина,ќе се осигури потписот на еден штопер.
"French and foreign clubs have shown interest. Among them, there are the Gunners,"
"It is difficult to not listen to someone like Arsene Wenger
spacer.gif
when he is attracted.
"Any player is tempted to work with him.
"Lorient's officials want to get an eight digit fee and negotiations have started. With some bonuses, we are not that far away."
He recently called his chairman and coach to tell them he absolutely wants to join Arsenal."
:pipi: Ајде и другарчето на Вермален од репрезентација да дојде и комплетни сме за атак на титулата.:))

Во блиска индина,ќе се осигури потписот на еден штопер.

:pipi: Ајде и другарчето на Вермален од репрезентација да дојде и комплетни сме за атак на титулата.:))
Не сме имале до сега двајца леваци штопери во одбрана,ке биде интересно да видиме како ке се организира одбраната со нив :icon_lol:

Не сме имале до сега двајца леваци штопери во одбрана,ке биде интересно да видиме како ке се организира одбраната со нив :icon_lol:
Сепак мислам дека Laurent(деснак не е?) ке игра прва и да дојде Јан.Ама затоа ќе имаме страшна замена за Вермален.:))

--- надополнето ---

Пак нека не го играт Цеск.:))
Нека им се множат поразите.:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom