Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може си у право, мие не знаемо појќе од Венгер тој супер си ја врши својата работа ама пак забележа ли кој влезе Сонг се поздрави со Насри и имаше насмевка на лицето која кажуваше ,,абе ајде играјте курот ги тепамо,, и како да немаше одредена улога на теренот:uvo:, на среќа ги примивме сите голови и тоа е факт тотенхем не покажаја некоја игра вечерва и никој не е крив тоа што немамо среќа вечерва :jaj:

Добри бевте нема шо да се нервирате па мора да се киксне да го еб*ш, го гледав хајлајцот натпревар на колото нема шо убав фудбал и резултатот добар.

Добри бевте нема шо да се нервирате па мора да се киксне да го еб*ш, го гледав хајлајцот натпревар на колото нема шо убав фудбал и резултатот добар.

Еден од најдобрите натпревари што сум ги гледал а и еден од подобрите изданија на Арсенал ама пак головите што ги примивмо :jaj:

[zEUs];1804651 напиша:
Еден од најдобрите натпревари што сум ги гледал а и еден од подобрите изданија на Арсенал ама пак головите што ги примивмо :jaj:
Па тоа е брат среката на страна на Тотенхем, супер нема за жалење !!!

Abe za nas ne mozi da bidi dobar koga primame 4 gola od posledniot tim...ali aj...ke kazi vremeto dali mozime za titula....a za to so Song vlijaeshe najpoveke na fudbalerite na Totenhem...to e isto kako koga Seedorf i Pirlo si cestitaja na poluvreme od LS protiv Liverpool koga igraja 3-0...ne znam koja sezona beshe...taka i ova beshe...mnogu neubav poteg od Song...em ne znae da igra em se pravi mangup...ama aj....neshto za podobro razpolozenie...???...Sega da navivame za Totenhem drugoto kolo za mu zemi nekoj poen na Liverpool....i tolku a nie da pobedime i odma da se vratime na 3-4 boda...a vaka so +6 ne znam...ke vidime....pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ајде ајде без жалење тоа било и поминало,сега треба да се фокосираме за со стоук и така. Arsenal the Best

Па тоа е брат среката на страна на Тотенхем, супер нема за жалење !!!

И среќата е дел од спортот, многу ми се свиѓаше голот на Џенас со лева нога супер шут:bravo:ја исто така сум голем фан на Англиската репрезентазија ама ич баш ич не ги поштуем како играчи Џенас и Бентли т.е сите англичани што играат во Тотенхем:nerv: ама пак Џенас докажа дека е добар играч можда нема карактер ама е талент, а за другите немам коментар кажав во прошлите постоој :nerv: .

За Англија ни мртов! За Тотенхем ни мртов! За Гомнарии не навивам, па макар што сака нека биде.

Ај сеа Good Night идам да легнам.

Поздрав :helou:

Сите голови ќе ги тури ли некој?

Tottenham ne so ke mu zema bod na Liverpool Tottenham ke go tepa na Liverpool pocnuva serijata na Tottenham, go sakam Arsenal ama ne sakam ni Tottenham da odi u 2 liga, posteno mecot bese maestralen tipicen angliski mec vozbuda do 90 minuta bez zdiv, so e tuka e Arsenal ke zali za 3 boda sto gi ispusti ali golot na Bentley bese...............................ne znam ni jas so da kazam nenormalen gol

шо е ова бе луге,шо е ова шо ни се дешава ,кој проклет кур го ебе Алмуниа вака шо се однесува...до кога вака бе...остајте ги намира Клиши и компанија ,шо се виновни тие...АЛМУНИА,АЛМУНИА типов е невероватен ,кои чавки ги бркаше...на десет метри се брани голот бее тикво една...каква неорганизираност ццц ,незнам ,страшна работа ...да не се знаело предност да се зачува бе ееееејјјј,до кај ке иде ова стварно се прашувам :kesa:

Еве и јас да писам нешто...вчера немозев да пишам зошто бев во шок од тоа што ни се слуци....до кога вака ке губиме бодови и со тоа титули не ми е јасно...дај нека се смени веке нешто во таа одбрана не е допустливо од 5 шута примаме 4 гола...
и секоја утакмица е истото...нема повеке грески нема повеке киксови а следната утакмица стара песна...не ми беше толку криво кога загубивме од хул или од фулам...али од тотенхем кога губиме сварно ме боли...посебно од таков шугав тотенхем како што беше вчера .....
п.с на што се радувасе тој бентли и со што ги провоцираше навиваците на арсенал..мозеби со 6 бода што ги имаат....и последното место...такви играци не би пустил во мак.првенство а не па да дадам 20 милиони ...:tapp:

Еве и јас да писам нешто...вчера немозев да пишам зошто бев во шок од тоа што ни се слуци....до кога вака ке губиме бодови и со тоа титули не ми е јасно...дај нека се смени веке нешто во таа одбрана не е допустливо од 5 шута примаме 4 гола...
и секоја утакмица е истото...нема повеке грески нема повеке киксови а следната утакмица стара песна...не ми беше толку криво кога загубивме од хул или од фулам...али од тотенхем кога губиме сварно ме боли...посебно од таков шугав тотенхем како што беше вчера .....
п.с на што се радувасе тој бентли и со што ги провоцираше навиваците на арсенал..мозеби со 6 бода што ги имаат....и последното место...такви играци не би пустил во мак.првенство а не па да дадам 20 милиони ...:tapp:

Играчи што даваат голови од половина терен?Да,да,и јас не би ги пуштил!:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom