Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Електро Факултет

Имам мал проблем...
Во првиот уписен рок пробав да се запишам и ме одбија зошто немав математика полагано на матура (иако знаев дека треба не полагав :S), сега ке чекам втор уписен рок и пак ке пробам.
Да не знае некој колку места има останато, и дали има некој вакво искуство?

Не се секирај. На енергетските смерови имаш место колку сакаш....
Сакам ИКИ, али коа сум глуп не си избрав математика на матура:tapp: ми иде да се скинам.. а на ИКИ примаат 200 души, сеуште има надеш дека останало уште место :toe:

Mislam deka nemozas da se zapises bez matematika......kako i da e, probaj pak i so sreka :) Inaku, i jas planiram da se zapisam na elektro, ama na dispenziranata paralelka vo Kicevo.

Сакам ИКИ, али коа сум глуп не си избрав математика на матура:tapp: ми иде да се скинам.. а на ИКИ примаат 200 души, сеуште има надеш дека останало уште место :toe:
Сакаш на ИКИ без математика? :nesvest:
Ај уште кажи ми и дека не ти иде математика или програмирање, па да се самоклоцнам....

Epa super, ko taka :) Ima mnogu mesta niz Elektro, a baska i tezok fakultet e........... ne veruvam deka nema da te primat.

Да не те разочарувам но мислам дека на ИКИ е речиси неверојатно да останат празни места за втор уписен рок. евентуално некое местенце со кофинансирање, но многу тешко. Голема грешка ти е што не си полагал математика ако си мислел да се запишеш на феит...

Mislam deka nemozas da se zapises bez matematika......kako i da e, probaj pak i so sreka :) Inaku, i jas planiram da se zapisam na elektro, ama na dispenziranata paralelka vo Kicevo.

Може во втор уписен рок со промашен екстерен предмет, како и со положена училишна матура.

Сакаш на ИКИ без математика? :nesvest:
Ај уште кажи ми и дека не ти иде математика или програмирање, па да се самоклоцнам....
Ми иде само шо у средно не се замарав, не учев. Иначе и у средно учев програмирање 3 години така да имам искуство :)

Eletroenergetika i ureduvanje

Se zapisav na Elektro i sega mi treba pomos :toe: Prv ispit vo prv semestar mi e Matematika 1 i ako moze nekoj da mi kaza sto otprilika sodrzi ispitot? Kakovi zadaci ima i sl? Fala vi........:salut:

Сеа поднесе документи? Матурантка си?

Имате тема за ФЕИТ, аман веќе. Оној ќе се запишува, нема поим како му се вика факултетот. Бреј.
Вака сега, да бидам од корист. Математика 1 ти е аналитичка геометрија, лимеси, изводи, и веројатно уште нешто кусур што не се сеќавам.

Also, управување. Какво уредување, каков ентерирер по ѓаола. :pos:

Дадени документи на ТК па ќе видиме од 15ти како ќе иде. Има некои кајганџии на телекомуникации, освен Џену ?

Јас сум на ТК, сега трета година. Ако имате прашања за предмети или слично, бујрум пишете тука или на мејл или пак здравје од септември и во бифе :)

Сеа поднесе документи? Матурантка си?

Ne, jas sum od onaa generacija sto ne polagase drzavna matura. Pauzirav 7 godini, bev po stranstvo, se omaziv i sega resiv da studiram :)

--- надополнето ---

Имате тема за ФЕИТ, аман веќе. Оној ќе се запишува, нема поим како му се вика факултетот. Бреј.
Вака сега, да бидам од корист. Математика 1 ти е аналитичка геометрија, лимеси, изводи, и веројатно уште нешто кусур што не се сеќавам.

Also, управување. Какво уредување, каков ентерирер по ѓаола. :pos:
hahaha...................da Hanzo, vo pravo si, upravuvanje :) Se presmeav koga vidov sto sum napisala :D Pozz i fala :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom