Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.447
Поени од реакции
3.216
Јас мислам да не ја вклучев двојната прверка за најава сега како што се сеќавам на последната точна лозинка повторно ќе можев да го користам профилот!
Тешко тоа, пак ќе те прашаше да верификуваш идентитет или преку број или преку имејл. Имав слично искуство со профил кој што го немав користено повеќе од 6-7 години, а немав двостепена верификација уклучено. За среќа имам пристап до тој мејл што ми беше ставен на профилот и успеав да се најавам.

Член од
6 октомври 2022
Мислења
42
Поени од реакции
47
Тешко тоа, пак ќе те прашаше да верификуваш идентитет или преку број или преку имејл. Имав слично искуство со профил кој што го немав користено повеќе од 6-7 години, а немав двостепена верификација уклучено. За среќа имам пристап до тој мејл што ми беше ставен на профилот и успеав да се најавам.
Гледам има опција за најава со уред што претходно си се најавувал, ама јас тој уред повеќе не го имам Телефон!

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.286
Поени од реакции
6.593
Немам пристап до имејл адресата бидејќи емаил акаунтот беше регистриран со тогашниот сервис хотмаил денешен outlook на Microsoft и пробувам да се најавам на емаил акаунтот и ми вика таква сметка не постои а од друга страна Е-адресата сеуште е поврзана со тој ФБ! Кажи ми што да направам???
Нема теорија ова. Јас имам Hotmail акаунт 15+ години и сеуште функционираат старите креирани на стариот сервис.

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.061
Поени од реакции
2.670
Фејсбукот е место за партиски препукувања помеѓу закоравени ВМАРОВЦИ и ЕСДЕЕСОВЦИ...

Па секој втор на фејсбукот пишува секој ден статуси строго со политичка содржина. И тоа по 5-6 дневно... Незнам што е работава платени се за тоа или си немаат попаметна работа?

Па пишете бе луѓе нешто што ствара позитивна енергија.

Пак што било тоа некои што ставаат еден куп слики каде отепале диви свињи на лов.

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
627
Поени од реакции
1.410
Фејсбукот е место за партиски препукувања помеѓу закоравени ВМАРОВЦИ и ЕСДЕЕСОВЦИ...

Па секој втор на фејсбукот пишува секој ден статуси строго со политичка содржина. И тоа по 5-6 дневно... Незнам што е работава платени се за тоа или си немаат попаметна работа?

Па пишете бе луѓе нешто што ствара позитивна енергија.

Пак што било тоа некои што ставаат еден куп слики каде отепале диви свињи на лов.
Зато веќе скоро година и пол имам избришано ФБ. Еден од најпаметните чекори до сега, и не само то и телевизија не гледам ако гледам филм глеам од лап топ така .... Без потреба нервози од глупи информации и ми дојде преку к.р ... Вака сега топ ми е воопшто ништо не сум во тек ни едните ни другите :)

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.061
Поени од реакции
2.670
Зато веќе скоро година и пол имам избришано ФБ. Еден од најпаметните чекори до сега, и не само то и телевизија не гледам ако гледам филм глеам од лап топ така .... Без потреба нервози од глупи информации и ми дојде преку к.р ... Вака сега топ ми е воопшто ништо не сум во тек ни едните ни другите :)
Па убаво си направил. Еве јас знам доста луѓе што никогаш во животот немале фејсбук. Ниту пак ќе имаат некогаш. Па што им фали?

И тоа луѓе високо образовани и прилично богати.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
245
Поени од реакции
166
Преку која социјална мрежа можам да контактирам од Кина за Македонија

Член од
12 март 2009
Мислења
18.578
Поени од реакции
13.902
Треба и да се Забрани ФБ... има многу неказнет Криминал

и пази сега, кога ќе дадат податоци за картица, може и нема да им земаат пари така, туку ќе им праат Дузини трансакции со НЕСАКАНИ нарачки ама по редовна цена, имаше уште пред 1 -2 години случки во Хрватска... а и сега нешто имаше со картици на Стопанска банка, ама немаше детали како им ги земале податоците од картичките, некако бргу се се замачка ни на Гоогле не можам да го најдам а сега беше, пред 10 дена макс

Kajgana Shop

На врв Bottom