Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
A шо е работава со кореографијава на придружниве вокали, дан земале за пример од вокалите кои го придружуваа Вучиќ на времето :icon_lol:

Евровизија не е тоа што беше пред 10 години. Веќе го изгуби ритамот. Сега политиката и таму е умешана. Катастрофа. Англиската, Ерменската сум ги слушнал, од лошото - полошо е. :facepalm:

Што бе, демек никој не гледаше, па нема никакви коментари? :)

Инаку многу изненадувачки е влезот во финале за Црна Гора и Сан Марино. Дали има надеж и за нас?

Сите шо влегоа добри се ,ама Русија и Исланд(Исланд они се така-Така) :(
Tребаше барем Албанката да влезе,имаше добра песна ....

Сите шо влегоа добри се ,ама Русија и Исланд(Исланд они се така-Така) :(
Tребаше барем Албанката да влезе,имаше добра песна ....
Албанската многу изгуби оти ја испеа на Англиски, на Албански добро звучеше али на Англиската верзија е апла утка...

Албанската многу изгуби оти ја испеа на Англиски, на Албански добро звучеше али на Англиската верзија е апла утка...
Абе добра си беше , не зезај и ти сеа :) Ме зачуди ептен Русиве,ај да разберам ,машинерија у позадина ,ама дефинитивно најслабата песна на Евровизија да ти се пласира , е хитпоинт оваа вечер .... Холаѓаниве(слеш Американци) ми се допаѓаат и заслужено си одат понатаму за квалитетот ..... но Русија ,ајт можеби си има ефекти поради Украина моментално :D

Кои по ред ќе настапиме задутре?

Како ги исвиркаа Русите кога ги прочитаа дека се финалисти, дали е до лошата песна или ситуацијата со Украина...

Инаку предраго за Сергеј, конечно видоа финале после точно 6 години трудење, прв пат кога настапија. И Сан Марино исто од настапувањето, за прв пат влези.

Како ги исвиркаа Русите кога ги прочитаа дека се финалисти, дали е до лошата песна или ситуацијата со Украина...

Инаку предраго за Сергеј, конечно видоа финале после точно 6 години трудење, прв пат кога настапија. И Сан Марино исто од настапувањето, за прв пат влези.
jа би рекол комбо

Шведска ја турна Ерменија од прво место на обложувалниците. Истовремено, и двете земји ќе настапуваат во првиот дел од финалето, што е малку отежителна околност за главните фаворити, пошто во последните години победниците секогаш настапувале во вториот дел. Таму ќе биде третиот најголем фаворит (и мојот личен тип за победа), Велика Британија. :)

Gay-овиве од Исланд добри беа со песната за разлика од 1000000000 балади и диско хитчиња. Весели со поп-панк ритам и интересен настап и само што една замерка имам : зашто мора секоја евровизија некој преставник да циља на gay заеднициве од Европа(Верка Сердучка на пример) !?!?!? :cautious:
Колку што знам вкусот за музика нема никаква врска со сексуалната ориентација ...;)

Gay-овиве од Исланд добри беа со песната за разлика од 1000000000 балади и диско хитчиња. Весели со поп-панк ритам и интересен настап и само што една замерка имам : зашто мора секоја евровизија некој преставник да циља на gay заеднициве од Европа(Верка Сердучка на пример) !?!?!? :cautious:
Колку што знам вкусот за музика нема никаква врска со сексуалната ориентација ...;)

Пошто геј заедницата е еден од поголемите фактори кои ја следат Евровизија и гласаат.

Мене ми се чини дека и Тијана оваа година таргетираше на тој дел од публиката, делумно.

Во меѓувреме имате поздрав од сестрата.:свиркам:
image.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom