dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.465
- Поени од реакции
- 85.503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истото и јас го викам.... ние ако сакаме подобар пласман само турбо фолк песна ни е спасот
А+ песна, жими се нашиве кога ќе сфатат дека треба малце пооткачено да се настапува да се прати некоја стереотипна турбо фолк песна, плус секако е добро промена, чисто се сомневам дека гледачите на Евросонг од Швицарска,Шпанија,Франција и сличи земји ќе знаат што е турбо фолк.

Не мислам баш така. Мене ми личи дека Арменија со Арам МП3 е победникотЕве ја конечно пробата и на победничката за годинава.

И јас би рекол Ерменија е прв фаворит, Шпанија втор... Незнам што гледате толку во ВБ, многу просечна песна е...
Во секој случај е тешко да се предвиди годинава, во принцип секогаш горе-доле однапред се знае кој ќе победи али годинава некако никој не се издвојува баш...
и Норвежанецот со тивка бура ...
[DOUBLEPOST=1399300035][/DOUBLEPOST]
Еве далеку подобро видео
Норвешка (заедно со Ерменија и Шпанија) ми беше единствената убава песна на фестивалов, али во живо некако многу досадно делува :/И мене ми се допаѓа Ерменецот,одличен глас,само како ќе се покаже во живо,за мене засега негативен впечаток,уше еден мој фаворит се Романците,дефинитивно топ 5 завршуваати Норвежанецот со тивка бура ...