Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Германија,Естонија и Македонија делат иста судбина ..... Не одбраа песна која има големи шанси ..... :(

Аууу мајката, оргазам песна, делот со дапстеп е премоќен, башка типот на настапите во живо се гледа дека има феноменален глас, ова би било моќно на сцена

:cuc:

WOW; песнава е феноменална! Каков само аранжман има, одлична оркестрација! :cuc:

Eurovision Song Contest 2015 - во Ереван!

Тоа видео го тргнале, еве ново:

пред три четири дена на радио ја слушнав песна Silent Storm, немав појма од каде е и ја најдов на Јутјуб, вечерва читам дека е претставник на Норвешка. Се изненадив што ја слушнав на радио пред да ја изберат

Има преубава мелодија, мераци за слушање

Како и да е ,дечки .... мора да се согласиме дека ќе има овој пат, ќе имаме квалитетна Евровизија ,исполнета со навистина добри квалитетни песни,можеби најдобра досега во последниве години по квалитет споредба ... :)

Леле кај сме ние во споредба со погорните две песни?!:facepalm:

Ереван 2015 или Осло 2015? Одамна не била толку неизвесна Евровизија!

Според мене Велика Британија има најголеми шанси за победа бидејќи песната им е најмногу mass appeal во споредба со другите. И Ерменија има огромни шанси да се бори за победа, сценски може да се постави да излезе бомбастично.

Или ...... Скопје 2015 .....

Странциве даваат многу позитивни критики за нашава песна,дека сме имале силен преставник со одличен глас .... :)

Сите 37 песни од Евровизија во едно видео .... :)

Криво ми е шо бугарите се откажаа. Ко да не е циркус евровизија без нив... :unsure:

Не можам да престанам да ја слушам песната на Тијана а богами и спотот е екстра :cuc: после Калиопи и овојпат се надевам на позитивен настап а не ко што вика леандра да се тресеш да не исфалшира некој.

Тијана во живо. Очекувам повеќе.. После Есма, ништо не ми е сигурно. :icon_mrgr:

Полска ми е ужас.
Украина ми се допаѓа, али ова верзија:
Моќно звучи.

Сцената и осветлувањето навистина изгледаат светски и убаво..... блазе на тие што ќе пеат и присуствуваат на Евровизија :)

Не можам да престанам да ја слушам песната на Тијана а богами и спотот е екстра :cuc: после Калиопи и овојпат се надевам на позитивен настап а не ко што вика леандра да се тресеш да не исфалшира некој.
Сепак јас мислам дека овој настап беше врвот :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom