Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто во заграда ти е напишано на англиски, а не на албански?:cautious:

Па не баш .... имаат систем на заклучување на страната , може само предлози да се праќаат па да се прифати од страна на средувачот ...
Знам, ама муабетот ми е - не треба да не радува што не пишале Македонија, зошто сепак се работи за Википедија. Не е ништо официјално. Тоа ми беше поентата.

Па не баш .... имаат систем на заклучување на страната , може само предлози да се праќаат па да се прифати од страна на средувачот ...
Зошто во заграда ти е напишано на англиски, а не на албански?:cautious:
па ајде зошто и не на турски и ромски и влашки и ерменски .....

Знам, ама муабетот ми е - не треба да не радува што не пишале Македонија, зошто сепак се работи за Википедија. Не е ништо официјално. Тоа ми беше поентата.
Не може на друг начин ,изгледа сеуште летате со памет .... сеуште сме под привременото решение примени во сите организации .... може само со промена во УН па после од таму во сите организации кај шо сме да промениме

Не може на друг начин ,изгледа сеуште летате со памет .... сеуште сме под привременото решение примени во сите организации .... може само со промена во УН па после од таму во сите организации кај шо сме да промениме
Хахахаа... Не да не летам... Немаш поим колку! Абе мене не ми менува ништо и Мракедонија да не викаат. ;) Што дека ако си патриот во државава кога и дебелото CV вреди помалку од дебелите врски.

Хахахаа... Не да не летам... Немаш поим колку! Абе мене не ми менува ништо и Мракедонија да не викаат. ;) Што дека ако си патриот во државава кога и дебелото CV вреди помалку од дебелите врски.
брат ,не е важно и да е лошо време и да е добро време , важно е да истраеме од притисоците и од надвор и од внатре .... заради едно ментално глупи проблеми на некои од блискоста кои се обидуваат да решат нивни проблеми од минатото со едноставно бришење на нас .... и мене ме тепале физички и повреди со модрици но истраев не правев проблеми ....

брат ,не е важно и да е лошо време и да е добро време , важно е да истраеме од притисоците и од надвор и од внатре .... заради едно ментално глупи проблеми на некои од блискоста кои се обидуваат да решат нивни проблеми од минатото со едноставно бришење на нас .... и мене ме тепале физички и повреди со модрици но истраев не правев проблеми ....
со тој памет уште многу ќотек има да јадеш

Поужасни од нашите настапи се само коментарите колку Евровизија е тапа и срање, а на крај пак сите ја гледаат. Аман отоци еј.

Поужасни од нашите настапи се само коментарите колку Евровизија е тапа и срање, а на крај пак сите ја гледаат. Аман отоци еј.
.....конечно супер песна имаме и одма фрчат етикети дека нечинела премногу ап темпо ,немало настап , ептен мрморела ..... а пази прв настап и преставување на песна .... :D

.....конечно супер песна имаме и одма фрчат етикети дека нечинела премногу ап темпо ,немало настап , ептен мрморела ..... а пази прв настап и преставување на песна .... :D
Ќути, не дај Боже да нема такви коментари, у таков случај у секој момент би очекувала да пристигнат четирите јавачи на Апокалипсата.

Бугарите се вратија или не?
Без нив Евровизија нема смисла.
Незнам кој е поголема катастрофа.Дали они или ние.Единствени сме што пуштаме цигански кралици на музиката.Ова на Бугарија уште и се нема случено до сега.:(

Уште учествуваме? :eek:
Не ни беа доволно бруки? Зар има некоја будала од кај нас шо сака да учествува? :tapp:

Ех не заебавај па ти.Сестра и беше.Како сега.Не е фер ако не оди и другото детенце.
Ова како галеничиња.Сигурно таткото на Тијана и Тамара кога биле мали им рекол!
Деца коа ќе поласнете двете ќе пете на еувизија.Тате ќе ви завши лабота :pos:

Туку шала на страна!И оваа година си продолжуваме со местенките.Еден избор немаме од 98 наваму а да е легален.Она што ми се допаѓа за разлика од порано е што ги немаме барем оние циркузи од порано кога си се местеа на домашни избори.Сега праќаат некој што им е по мерак и готово.

Од Тијана очекувам и барам само да биде подобро пласирана од Циганката!И дека на сцена ќе изгледа барем подобро од неа.Од неа и ова е многу за очекување,али една Есма се надевам дека може да се помине

Факт е дека нема да земе ништо,бидејќи со еден Дарко Димитров видовме порано кај сме биле.Незнам како веќе не му е срам на човеков.
Македонија ќе земе саглам место кога овој Дарко заедно со Г.Копров ќе се запалат во логор.:mad:

Сељачана до максимум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom