Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто геј заедницата е еден од поголемите фактори кои ја следат Евровизија и гласаат.

Мене ми се чини дека и Тијана оваа година таргетираше на тој дел од публиката, делумно.
Ок ама затоа подоле прашав што врска има вкусот за музика со сексуалната ориентација !??!?
Во меѓувреме имате поздрав од сестрата.:свиркам:
image.jpg
А зашто сестра и е голема " патриотка" затоа живее у Србија и Македонија освен за фестивали за све друго ја има забораено.

Пошто геј заедницата е еден од поголемите фактори кои ја следат Евровизија и гласаат.

Мене ми се чини дека и Тијана оваа година таргетираше на тој дел од публиката, делумно.
Ок ама затоа подоле прашав што врска има вкусот за музика со сексуалната ориентација !??!?
Во меѓувреме имате поздрав од сестрата.:свиркам:
image.jpg
А зашто сестра и е голема " патриотка " затоа живее у Србија и ја има забораено Македонија освен за на фестивали да учествува и да собира награди.[DOUBLEPOST=1399425573]

Не е во прашање вкусот за музика, самиот настан како цел пакет е привлечен за тој таргет. Бар според мое гледиште.

Па па па... онаа Португалкана колку беше наоблечена, човек само во нејзе гледаше :vozbud:

Многу ми е мило што по 3 обиди конечно Сан Марино влегоа во финале, а многу ми е жал што Тања од Естонија не влезе:)

Па па па... онаа Португалкана колку беше наоблечена, човек само во нејзе гледаше :vozbud:

Многу ми е мило што по 3 обиди конечно Сан Марино влегоа во финале, а многу ми е жал што Тања од Естонија не влезе:)
Украинката е за 12 -ка без размислување...... :eek:

Секоја им чест технички една од подобрите организирани .

Украина со настапов на танчеров што изиграваше хрчак на тркалото за трчање :pos:

Леле кај ги нашле водителине за Евровизија...... изгледа педери се.... само се гушкаа, само се пипкаа :sick::mad:

Патем се чека утре.... втората полуфинална вечер..... ем ние се натпреваруваме, ем стварно убави песни има..... :)

Колку што ми се допаѓа Тијана, толку не можам да ја сварам Тамара. Уште памтам тогаш на ФБ кога се наапа зошто и го исвиркаа интонирањето на химната. :facepalm:

Колку што ми се допаѓа Тијана, толку не можам да ја сварам Тамара. Уште памтам тогаш на ФБ кога се наапа зошто и го исвиркаа интонирањето на химната. :facepalm:

Да не и беа цицкине уште Влатко Илиевски ќе си ја д.пеше по маалата скопски

Од кај го откопа жи и мајка акцентов долнодупенско-англосаксонски
малу бурек да се каснит морат :D, добра е иначе откачена ко секогаш (y)

^^ Треба барем да ја поздравиме , не е некоја сељанка која ќе се глупира на до толку низок степен на интервју, им наби рогови на водителиве опишано со кратки црти .... :cuc: Енглези ду нот раш ин вит Мацедонианс .... :cuc:

Еве го последниот пробен настап пута број 3 ..... реков че има тречи пут одма :pipi:

Баравте да внесе малце фолк елементи .... :pipi: испунета жеља ....

Еве што мислат Германците за песната и за Тијана

http://www.eurovision.de/teilnehmer/tijanadapcevic101.html

На крај и доделија 7 бодови од 12 и коментираа дека нивно мислење е дека сепак за малку нема да успееме да влеземе во финале. Заклучокот беше дека песната е добра Тијана има добар глас и искуство но не е ништо спектакуларно а како отежнувачка околност го гледат и неучеството на Екс Ју држави, а посебно потенцираа дека денешното полуфинале е со значително поголем квалитет од онаа во вторникот.

Тамара ми е одамна одвратна, а богами почнува и Тијана да ми се гади... not that anybody cares...:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom