На Википедија секој може да пише што сака.Не пишале Macedonia? сеа грциве одма протестна нота ке им испратат..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Википедија секој може да пише што сака.Не пишале Macedonia? сеа грциве одма протестна нота ке им испратат..
Знам, ама муабетот ми е - не треба да не радува што не пишале Македонија, зошто сепак се работи за Википедија. Не е ништо официјално. Тоа ми беше поентата.Па не баш .... имаат систем на заклучување на страната , може само предлози да се праќаат па да се прифати од страна на средувачот ...
Па не баш .... имаат систем на заклучување на страната , може само предлози да се праќаат па да се прифати од страна на средувачот ...
па ајде зошто и не на турски и ромски и влашки и ерменски .....Зошто во заграда ти е напишано на англиски, а не на албански?![]()
Како знаеш кога не беше на форум тогаш?Песнава сеуште ти остана хит?
http://www.youtube.com/watch?v=WAUAETPcFBI&feature=youtube_gdata_player
Не може на друг начин ,изгледа сеуште летате со памет .... сеуште сме под привременото решение примени во сите организации .... може само со промена во УН па после од таму во сите организации кај шо сме да променимеЗнам, ама муабетот ми е - не треба да не радува што не пишале Македонија, зошто сепак се работи за Википедија. Не е ништо официјално. Тоа ми беше поентата.
Хахахаа... Не да не летам... Немаш поим колку! Абе мене не ми менува ништо и Мракедонија да не викаат.Не може на друг начин ,изгледа сеуште летате со памет .... сеуште сме под привременото решение примени во сите организации .... може само со промена во УН па после од таму во сите организации кај шо сме да промениме
Што дека ако си патриот во државава кога и дебелото CV вреди помалку од дебелите врски.брат ,не е важно и да е лошо време и да е добро време , важно е да истраеме од притисоците и од надвор и од внатре .... заради едно ментално глупи проблеми на некои од блискоста кои се обидуваат да решат нивни проблеми од минатото со едноставно бришење на нас .... и мене ме тепале физички и повреди со модрици но истраев не правев проблеми ....Хахахаа... Не да не летам... Немаш поим колку! Абе мене не ми менува ништо и Мракедонија да не викаат.Што дека ако си патриот во државава кога и дебелото CV вреди помалку од дебелите врски.
со тој памет уште многу ќотек има да јадешбрат ,не е важно и да е лошо време и да е добро време , важно е да истраеме од притисоците и од надвор и од внатре .... заради едно ментално глупи проблеми на некои од блискоста кои се обидуваат да решат нивни проблеми од минатото со едноставно бришење на нас .... и мене ме тепале физички и повреди со модрици но истраев не правев проблеми ....
.....конечно супер песна имаме и одма фрчат етикети дека нечинела премногу ап темпо ,немало настап , ептен мрморела ..... а пази прв настап и преставување на песна ....Поужасни од нашите настапи се само коментарите колку Евровизија е тапа и срање, а на крај пак сите ја гледаат. Аман отоци еј.

Ќути, не дај Боже да нема такви коментари, у таков случај у секој момент би очекувала да пристигнат четирите јавачи на Апокалипсата......конечно супер песна имаме и одма фрчат етикети дека нечинела премногу ап темпо ,немало настап , ептен мрморела ..... а пази прв настап и преставување на песна ....![]()
Незнам кој е поголема катастрофа.Дали они или ние.Единствени сме што пуштаме цигански кралици на музиката.Ова на Бугарија уште и се нема случено до сега.Бугарите се вратија или не?
Без нив Евровизија нема смисла.

Уште учествуваме?
Не ни беа доволно бруки? Зар има некоја будала од кај нас шо сака да учествува?![]()