Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
не можам да читнам ,чекај наочарите :D
За да читнеш поубаво и тоа во духот на евровизијата земи си ги оние евровизиските на Тијана (што беа делени како промотивен материјал). :P

Тамара ми е одамна одвратна, а богами почнува и Тијана да ми се гади... not that anybody cares...:icon_mrgr:
епа треба и да ти е од Панчо ДНК исто ...

gxk48ov.png

Камон Тијана ! :vozbud:

Кој и да е и каков да е кога веќе излегол да ја презентира Македонија треба да се подржи. И мене не ми е по ќејф тоа што се изпонаша Тамара или па Тијана што се фура у некој Београд филм, арно ама додека меѓународно ја претставуват Македонија сигурно дека ќе имат подршка од мене. Факт е дека сеуште имаме сератори и експерти кои од дно на душата незнаат да се радуват на успеси туку повеќе им е ќејф да се сладат на неуспеси, но факт е дека на таквите нетреба да им се даде големо вниманија ниту пак да им се дозволи негативната енергија да ја шират наоколу.
Затоа напред Македонија па што биде нека биде.

:vozbud: Јакооооооооооооооооооо[DOUBLEPOST=1399576475][/DOUBLEPOST]Извонредна организација од страна на Данска , ненадмиливи се Скандинавците во огранизација на вакви настани .

Копенхаген :love:

Последно уредено од модератор:
Израелкава има многу мажествени покрети

на Норвешка главен проблем и е кој да го прати на Евровизија #фрстворлдпроблемс

ектра е песната но нешто настапот и кореографијата не ме бендисува.

Пољакиниве се плашам да не завршат со електро на крај и вонземјанци да излетаат.

Од ова што го гледам заклучно со Полска ни сме АВИОН. Какви бљувотини човече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom