С
Спенсер
Гостин
утре ќе ти дадам јас 10 велнес...преку подароци...земи си ти 2-3 ку 5 леба, и ке завршиме работа... денес др ако може нека ти помогне...5ка леб имам. Spankmaster ми е никот. Гласав за еМакедонија :smir:
утре ќе ти дадам јас 10 велнес...преку подароци...земи си ти 2-3 ку 5 леба, и ке завршиме работа... денес др ако може нека ти помогне...5ка леб имам. Spankmaster ми е никот. Гласав за еМакедонија :smir:
Утре не работи и не тренирај почека со лебовиве да ти го качиме јас ти пратив тројка леб и пратив од организацијата за помош на новите играчи али готово нема сега веќе злато или пак пари, за неколку дена ќе собереме пак нешто злато и пак ќе почнеме со помагање на новите играчи.5ка леб имам. Spankmaster ми е никот. Гласав за еМакедонија :smir:
ovde prati dva gold http://www.erepublik.com/en/organization/1854653на кој акаунт да пратам 2 голд?
Lvl 8 сум и запознаен сум со играта колку-толку така да не ме ставајте како приоритет. Работам во ку1 за да не ми паѓа wellness многу а сепак да зимам и некоја пара. Фала уште еднашУтре не работи и не тренирај почека со лебовиве да ти го качиме јас ти пратив тројка леб и пратив од организацијата за помош на новите играчи али готово нема сега веќе злато или пак пари, за неколку дена ќе собереме пак нешто злато и пак ќе почнеме со помагање на новите играчи.
Можеш да примаш wellness денеска уште? Да не купам подароци за џабе.Lvl 8 сум и запознаен сум со играта колку-толку така да не ме ставајте како приоритет. Работам во ку1 за да не ми паѓа wellness многу а сепак да зимам и некоја пара. Фала уште еднаш
Честитки, браво браво.Congratulations, you have reached experience level 19.
фалафала:
Мислам дека не е он, црешево е Macedonian_Lion!Тони мислам Јунтајтед Мацедониа е црешево од форум, не ме држи за збор. Не сум 100% сигурен.
Јас сум зошто прашуваш?Се срамев, затоа.
Знае некој кој е United Macedonia, или...?
Член на форумов е ? и веќе ме додаде он.Додадете го PrankMaster, наш е, денеска почна со играње.
Ти продаваше 8x q1 за еден злато ?Јас сум зошто прашуваш?
Па прееска побара на заем 3 златници, доколку не грешам... Доколку сеуште ти требаат, кажи. Само сакав да се осигурам дека си на форумов, некако не им верувам на играчите што ги нема тука.Јас сум зошто прашуваш?