не се регистрирај по неколку пати ..Пробав да се регистрирам, се ок...но не ми стигнува ништо на e-mail и кога пробувам да се логирам ми вика дека не постои таков user или грешка password. А пак кога ќе пробам да се пререгистрирам, пример во друга држава, ми вели дека веќе истиот e-mail е внесен во мрежата. Што да се прави?
Работата е што се регистрирав пред околу 30-40 мин. Па не ми се верува да е толку бавно или сепак е!?не се регистрирај по неколку пати ..
почекај да ти стаса емаил ..
епа не би требало ..Работата е што се регистрирав пред околу 30-40 мин. Па не ми се верува да е толку бавно или сепак е!?
регистрирај се за во Бугарија, Турција или Грција ...Oops, something went wrong.
The server is apparently unavailable for the moment. We're doing everything we can to correct the problem. Please try again later.
регистрирај се за во Бугарија, Турција или Грција ...Oops, something went wrong.
The server is apparently unavailable for the moment. We're doing everything we can to correct the problem. Please try again later.
Се регистрирав во Софија, Бугарија, под user Maced0n. Како да се префрлам сега, пробувам но ми вели : You don't have enough experience to change your residence now. You need to be at least level 7.регистрирај се за во Бугарија, Турција или Грција ...
па потоа ќе се префрлиш во МК ..
изгледа прави проблем за регистрирање за во МК директно .. затоа шо пред 3-4дена не додадоа ..
брзо ќе качиш лвл ..Се регистрирав во Софија, Бугарија, под user Maced0n. Како да се префрлам сега, пробувам но ми вели : You don't have enough experience to change your residence now. You need to be at least level 7.
Брзо се крева левели така да за 1-2 дена имаш 7-ми левел ..Се регистрирав во Софија, Бугарија, под user Maced0n. Како да се префрлам сега, пробувам но ми вели : You don't have enough experience to change your residence now. You need to be at least level 7.