Enrique Iglesias live in Belgrade 22.05.2009

• Креатор на темата Креатор на темата drama187
  • Време на започнување Време на започнување
D

drama187

Гостин
Шпанскиот заводник Енрике Инглесиас во мај ќе настапи во Белградската Арена. Српските весници и официјално ја потврдија оваа информација со изјава од Миленко Шкариќ, генералниот менаџер на "Скај мјузик", орагнизаторот на концертот.
Хонорарот на поп-ѕвездата ќе биде 250.000 евра. Иако концертната агенда на Белград за мај е преполна (АЦ/ДЦ на 26 мај а "Депеш мод" на 20), организаторите се надеваат дека ќе има простор и за обожавателките на латино срцекршачот.

AC/DC у мај ?
Може некоја информација плус ако имаш за нив ?
AC/DC на крајот на мај или на почетокот на јуни сигурно ќе настапат во Белград, и тоа на стадионот на ФК Партизан,но на официјалнот сајт на AC/DC се уште нема податоци за настапот во Белград. Сепак, на сајтот на култните австралиски хард-рокери меѓу 24. мај и 12. јуни нема закажани концерти.

Ќе ве бришам ако продолжите за АЦ/ДЦ да праите муабет!!!

Хулио (татко му) е поголем јебач сепак :icon_lol: овој уште е зелен.
Ама би отишол...жени на тони, кои што ќе треба да ги тешиш и да ги враќаш при свест :pos:

Шпанскиот заводник Енрике Инглесиас во мај ќе настапи во Белградската Арена. Српските весници и официјално ја потврдија оваа информација со изјава од Миленко Шкариќ, генералниот менаџер на "Скај мјузик", орагнизаторот на концертот.
:vozbud::vozbud::vozbud:
Jас најавувам присуство.Одвај чекам,макар и цела плата да ја дадам,вреди:vozbud:

знае некој колку ќе биде влезница?
уште не е датумот прецизиран,зависно кога ќе биди слободна белградска арена, а има можности концертот и да се премести да биди и во јуни пошо во мај се закажани два концерти таму.
Инаку јас животов би го дала само да го видам, ама колку шо гледам тешко ќе се оствари то..
:toe:

Ако некој дознае за цена и за организација во градов во врска со концертот, нека пише одма.Јас утре во Југотон ќе прашам, обично они продаваат карти.Инаку веќе сумата за Енрике ми е одвоена, само карта да купам и хир ај гоу!

22 април во Белградска арена :pipi:

Ајде Југотон дај организирај :vozbud::vozbud::vozbud:

22 април во Белградска арена :pipi:

Ајде Југотон дај организирај :vozbud::vozbud::vozbud:

Енрике во Арена

B18B49A13A76A244B0FA5A1469C83AAC.jpg

Популарниот шпански пејач, ќе настапи во Белград потврдија претставниците на продуцентската куќа Комуна, која го организира овој настан во соработка со Арена. Влезниците за настапот на латино-ѕвездата се поделени во седум категории и чинат од 2 500 до 4.800 динари, односно од 27 до 53 евра и веќе се пуштени во продажба.

На барање на Енрике Иглезијас и неговите соработници нема да се стои во Арена и се ќе биде наместено за интимна атмосфера. Поради тоа во продажба ќе бидат пуштени само 10.000 карти, истакнал портпаролот на Комуна, Алексаднар Радош.

Енрике Иглезијас Преслер е син на познатиот пејач Хулио Иглезијас и филипинската новинарка Изабел Преслер. Некои од неговите најпознати хитови се: Bailamos, Hero, Rhythm Divine, Tired of Being Sorry...

Во белградска Арена на 22. октомври доаѓа Ерос Рамацоти...

ИЗВОР!

- Во последнава реченица згрешено е името или ... ?! :)

Мора да се иде за Hero и Addicted:pipi:

МАЈ, а не април ...:nenene:
Тапа, нишо посебно, али Рамацоти не се пропушта...

Enrique.jpg

Да одам, да не одам, да одам, да не одам, да одам, да не одам ... :)
Ми се иде, ама скапички бе влезниците. Да не е во план да доаѓа накај нас, па за џабе да одам јас до Белград :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom