мислам дека треба да правиш разлика меѓу крадење и провизија земање. не е исто.Овие си имаат Paypal сметка, си направиле веб сајт и си зимаат провизија за нарачан производ од ebay Паметно крадат, треба и јас вака да почнам
Може само преку Paypal. Исто како јас што купувам од ebay и ми стига, исто и овие купуваат, ама наплаќаат за услугата т.е. за да ти порачаат нешто, си зимаат кешДали сигурно испорачуваат од Ebay? И дали има некој порачувано од ebay дали му има стигнато се како што треба? И на кој начин се врши плаќање дали може освен преку paypal и на дргу начин?
Зашто никој никогаш не ги заприметува тие смајлиња )) што ги ставам? Со причина се ставени Башка пишав, поаметен потегмислам дека треба да правиш разлика меѓу крадење и провизија земање. не е исто.
п.с нема тука Овие туку сум само јас а ако се вратите неколку страни претходно ке забележите дека моника е само задоволен муштерија која и како многу други немаат paypal сметка, а сакаат да нарачаат.
не гледам причина зошто да не им се излези во пресрет и зошто тоа го нарекуваш крадење. јас на тоа повеќе гледам како на услуга.
Имаш ли ти paypal да ми завршиш работа?Може само преку Paypal. Исто како јас што купувам од ebay и ми стига, исто и овие купуваат, ама наплаќаат за услугата т.е. за да ти порачаат нешто, си зимаат кеш
морам да те поправам затоа што или не до прочита или од друга причина не го запримети ова обележанотоHah
http://kupuvanjeonlajn.webs.com
ОД 0 - 10 $ ПРОВИЗИЈА 99 ДЕНАРИ
ОД 10 - 20 $ ПРОВИЗИЈА 149 ДЕНАРИ
ОД 20 - 30 $ ПРОВИЗИЈА 199 ДЕНАРИ
ОД 30 - 40 $ ПРОВИЗИЈА 249 ДЕНАРИ
Pa za nekoj sto ne mu stiska ova se sosema dobri ceni.
Samo sto deckive rabotat pogresno. Poracuvas nesto Toa ide kaj nivna adresa pa oni ti go preprakaat sto e vo sekoj slucaj glupo. Kupecot podlezi na dodatni bezpotrebni troskovi.
Najdobro e da si ide se toa na adresa na kupecot...Posreduvacot samo ke mu prosledi invoice/ispratnica deka e cela procedura zavrsena i toa e toa....
Megutoa problemot e cekanjeto imam poracka od 28 Juli. Sega sme 20 Avgust - Uste ja nema Pa da cekam do 28 da preminat 30 dena pa se karam po mailovi i da mi dojde po 2 meseci ko minatiot pat napisano Madagaskar pa so flomaster prechkrtano i pisano Makedonija....
Не знам дали е прашањево за тука ама ајде да си ја пробам среќата..
Имам нарачано 2 - 3 пати претходно нешто од интернет, и секогаш ми стасувало е-маил од USPS американската пошта дека тоа што сум го порачал е пратено.
Последен пат кога нарачав не ми стаса меил. Можно ли е да ме имаат испуштено да ја немааат испратено нарачката, или се дешава некогаш да не пратат меил? Фала.
Од ниту еден ebay без Paypal.Момци, можам ли да купувам од ebay.co.uk со виза електрон? чисто само со неа, без пејпал регистрација и сл...
Прашај ги точно на која адреса ти ги праќаат и пишувај им во порака каде да ти праќаат, зашто ако ти праќаат на адресата од пејпал, може и да не ти стигнат.Сакам да прашам нешто околу испораките на пратки. Значи купувам на Ebay веке 3 години и секогаш пратките ми стигаа освен последниве 6-7 месеци значи адресата и името се исти од почетокот ама пратките никаде ги нема пракав меилови до нашава Пошта, царинска пошта ама маил никој не враќа. Инаку скоро сите пратки беа со пониска цена од 45 евра, а мене ништо не ми стигна (цела среќа што некои од продавачите ми ги вратија парите). Дали се има случено ова на некој друг и кај да ги барам пратките (која е централната пошта во скопје кај што стигаат)?