Уше да научам да свирам гитара и моб ќе ти дадам. :tv: :smir:хмм my dreamboy...темнокафеава коса со шишки,темнокафеави/црни очи,малце повисок од мене,еве висина може 175-180,убаво тело може со малце стомачни дека неќам мн набилдани типови,убава насмевка,полничка уста,мало носе,...хехе,убаво газе ,по можност да е рокер и да свири на гитара,..да е искрен,да ме сака и да не ме лаже,да не е дигнат(мразам дигнати луѓе)...ако ми текне уште нешто ќе додадам
Уше да научам да свирам гитара и моб ќе ти дадам. :tv: :smir:
Он: Спремна девојка,што би знаела на нива да работи со развиена нога и задница ( за издржување на напорот при работа ) и со поголемо бројче на прслук ( да има вода кај да става,да не се враќа до бунарот цело време да пуни ).
Совршенство
за малце и јахмм..... епа вака сега.... најбитно со ми е за почеток е да биди над 1.90 заради тоа што јас сум 1.75 и сакам кога ќе го гушнам да потонам во него .... плав, црн не е толку важно , ама сепак преферирам црн, со убава насмевка најважно и средно полна уста )))) очите... аххх погледот е многу важен за мене заводливи очи не е битно плави, црни ама да има остар поглед заводлив )))) и најјјјјважно од се е да биди романтичен и спремен пријатно да ме изненадува од време на време ... не барам многу :icon_roll