Dream Night Club?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Znaci kakov bi bil vasiot Night Club od sonistata. Kade bi bil? Sto muzice bi se pustalo? Koi i kakvi luge bi mozele da vlezat? Opisete poveke. Koristete ja fantazijata malku

омб! prvo p0zdrav4e do t3b3, sli4na t3m@ saka\/ d@ otv0r@m...
moj0t klub 0d soni6tata e gol3m, se naogja v0 bora bora, ke se pu6ta sam0 klab3rsk@ muzika i site bi m0zele da vlezat, ako sekako, imaat 200 evra za vlez. tolku
pozz, mwah!
edit: постојат такви дрим клабс... pacha, privilege, es paradis и el divino. -))) сите се на ибица...

Зависи шо бараш коа излегуваш :)
Па мојот дрим клаб е некоја индустриска хала за 2-3 илјади народ.
Однадвор метал, а од внатре е со психоделични платна искитено. Има RCF озвучење, ултравиолетово осветлување, Голем подиум и од страна чил стејџ уреден ко циганска соба, у среде чил стејџот еден огромен бонк.
Би се пуштала психоделична или днб музика. Би имало фејкер фри раја внатре. Сите среќни, весели...

дефинитивно во вид на огормен балон...Внатре во балонот инсталирани огромни метални арматури во стил на некој вид на нивоа и поднивоа на кој би биле прикачени придушени светла и ласери...на врвот од балонот би поставил стакла ..за поголема рефлекција на зраците...Максимална изолација на целиот објект..Огромен санк кој би бил центар на тој балон со горни и долни нивоа..додека целото озвучување ке биде поставено испод балонот односно под подот на самиот балон -))))) влезот би бил минимален...и дефинитивно само транце хоус техно ..психаделик ..таков стил на музика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom