Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајги,

Сите тикети за концертот во Берлин се распродадени.
f3sj78n9.png

А сакав да одам на концертот и да направам љубоморен еден другар кои ги обожава овие. Тоа е тоа, ко сакаш да изнервираш некој ,не ти оди па што сакаш прај .:yid:

Еј не можам веќе вакви статии. Аман. Сите вордот отвараат, и немал со кого да се дружи во странство и ќе пишам сега патетики како сум сакал/а да живеам во МК, ама сум морала да напуштам. Гив ми а брејк!!! Полов орган најголем ако си излегла од вукојебината, па уште за цвикање е. Пола континент не живее од кај што е (живее на поубаво место). Лапај странските валути, живеј во нормална животна средина и доста квичиш. Ако не ај да се смениме???

Еден од најдобрите викенди бар годинава.
Скара, пиво, ракија, друштво, викендица, природа, заебанции :love::love::love:
Прв пат после долго време станав наспан, а станав у 7, да не ти се веруе.
Излагаш надвор, чист воздух (добро сеа не е планински, ама каде-каде почист од Скопје), кафе, цигара, си седиш на тераса.
Дури и тоа тонот мрсни садови од скарата го измив со мерак :D
Колку ми фалеше вакво нешто !
Сеа друг чоек сум :D

Да не бев утре на работа уште ќе останев...

Драга,

И дружењето со луѓе е преценето, не за џабе цути филмската индустрија и серии излегуваат секоја година во поголем број од претходната, да не знаеш што да гледаш попрво. Да си створам шанса за излегување оттука, нема да ми текне на никој, а моите ќе ги запознаам со Скајп. Али што знам јас, јас сум ептен затуцан интроверт и не ми значат ништо површните познанства во мојот живот.

За мене и утре и во вторник е недела. Ха!

Чувството кога зад тебе седат албанци, до тебе турци и сите во на својот јазик заедно се радуваат и пцујат на фудбалски натпревар на Македонија.

Добро е бе, уште има работи што не' обединуваат.

Jако е тоа како сите коишто не веруваат или не сакаат да веруваат дека пушењето е причинител за добивање рак, имаат по еден дедо којшто живеел 100 години во село и пушел природен качак, за да го дадат ко пример.

Четири дена во превозно средство, плус настината. Јебала ме фобија од авиони и остров и се'!

Зборувам со една србинка и ме прашува што значи: "Да ти го пикнам?"
Велам: "Да ти га гурнем"
Она: Ахаа.. Да ми га пикнеш, па да цвикнеш. :shok2:
Нема вечерва спиење. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Последно уредено:
Ah tie Srbinki, kako si go baraat .... Najubavata devojka od Makedonija da ja odnesesh u sred Belgrad kje se vklopi samo vo prosekot, ma ni tamu.

Ochekuev zemjotres majku mu stara... dozd i zemjotres e cool.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: 048
И небото плаче за поразот од вчера... се шегувам : D haha шалу се

Драа
Ја мислу дека ичера у девеесту ја поише га еде него дрфца кои играсфа солидно и не заслужисфа пораз.Игра гу бе тачан резултат 2 - 2 за пеешче, добифка 1220, али пусто македонче увек га еде у девеесту, дали фудбал дали кошарку протиф руси за трето место, дали протиф Данску рукомет, гол од гол на гол : D За џабе ке ги беше ичера бодче на наши, мене тија дваес евра како ке ми дојдесфа на овј припејд boxer(вер ис мај плата?) период : D
Сфи се чудесфа за мој тикет ичера, тј у спортлајф ми се смее, кај бе Буфон ке прими 2 комада од нас?
Сфи мислесфа после дека готоо добитан сам,као демек сфака чаз кумановац, али јебига, сунце се заледило, мрак је пао као завеза у театру наших сна, сонови соништа... забега ја еј : D
Е неамо среќу у ферги тајм, неамо среќу и менталитет за победе и успеси,за евровизие, за Кресненско и Разловечко востание, за Илинденско да не збору, за поразот на Гоце Делчеф кај селото Баница,за поразот од Словенија за гордоста на пиперките такозвани ајвар... и такодаље бре

Ширеа(Scirea) си га виде сфоега идола ичера на градски, ја пред 12 године на исти дн га виде лично и сс сфои очи Eдвин Ван Дер Сар : D

Најстабилниот брачен пар што го познавам, не се венчаа после долга врска, туку се гледаа повремено, кога не беа во врски и така подолг временски период. Многу па што се земаа со дечковците завлечени од средно, се испоразведоа. Се знае младоста за што е.

За понеделник дека е тежок квичат невработени или студенти и тоа не дека им е тежок туку онака, ставил некој меме на 9гаг па ајде да го "продолжиме" хуморот.

Mу даваш на детето име Милорад и тоа веќе од две години знае да менува гума на шлепер и се разбира од дизалици и кључеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom