Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо седам работам со копачот в раце :icon_lol:. Карбурацијата не чине на пилата моторна Хускварна, и на овај тенкистов по дома шо ми е не му се даваат 300 денари за мајсторот, два дена дупеше во нејзе и не може да ги погоди воздухот и бензинот. Му викам се штелова тоа ако не знаеш како оди однеси му ја, треба и тој од нешто да живее :icon_lol:.

Ча го пијаме кавето со брачката и има да се тагнам каде ча биде пијано, не дека сум голем сељак пошто сум, туку за инает на одредени личности кои ги интересира од кај ми се парите :icon_lol:. А и ме заболе Стојко за туѓите мислења :icon_lol:.

Кајганке

Утрово продавачката во локалната пекара ме просветли. Денес сонот на секоја девојка не бил да го пронајде совршениот принц, туку да јаде колку сака без да се здебели.
Може затоа се чувствувам полесно и поубаво, грижата на совест ми е помирна, убаво ми легна четврт бурек со сирење :icon_mrgr:

Е денеска од сабајле ми се дешава она " Влези куме нема везе што ми дете спие ,седни му на главу" ако ме сфаќаш Драга...

^кај нас дома тоа татко ми му го рече тоа на жирантот...а јас спиев :(

Знаеш дека си забегал кога во сабота попладне ќе одиш на гостување на трета лига кошарка против Пробаскет Пробиштип, екипата која во Скопје дојде без тренер, 6 играчи од кои едниот имаше 13 години, а двајца беа со стомаци до под, и четвртиот беше копија на фацине што одат на Боб Марли деј и се надувани 24/7...

Не заборавајте
немојте ве молам

goribus.jpg

при интервенцијата на Противпожарната служба еден пожарникар е повреден откако бил удрен со камен.

Сите знаат кога боли до тогаш може да збориме дека болката не постои и да се курназиме наоколу

2uz5o2h.jpg

Последно уредено:
Дојде време Бетмен велит да го викаат по телевизии. Мислам, во која област е експерт? Фејсбук излитени фори со кои постојано релативизира?

Оу не. Коментира политичка ситуација.

Последно уредено:
ДиКеј,

се прашувам зошто никад Џимеј, Разиел, Хенк Муди, Лејди Сатори не излегле на телевизија. Изгледа кај нас критериумот за да те викнат на тв е да имаш attention deficit disorder.

Значи имате многу нивоа подоле да паднете од ова а следбеници на пастирот?Гомна едни смрдени.Етикетирате 16 годишни деца пред цел град дека зеле 10 000 денари за организирање марш.ГНИДИ ПОСРАНИ!! Имате ли грам памет бе алоооо?? Деца се бе шо ви е??У 3 саат сабајлеиспаднале и лепеле плакати со име и презиме на децата дека земаат пари..стварно сме најпокварен народ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom