DotA генерална дискусија

Член од
19 декември 2005
Мислења
259
Поени од реакции
2
Ја жалам као обсервер немав опција save...
не знаев за тоа...

Тогаш не би требало да има ни еден реплеј од gg-client :)

Оди во wc3/replays фолдерот и на lastreplay.w3g смени му го името во што сакаш

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Иам проблем...
Делам нет од Он.нет со рутер и кога креирам на б.нет изгледа како да имам фајрвол...

До рутерот е проблемот или има некој трик?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Мислам Тито ми кажуваше ако имаш рутер дека има некој трик...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Иам проблем...
Делам нет од Он.нет со рутер и кога креирам на б.нет изгледа како да имам фајрвол...

До рутерот е проблемот или има некој трик?
Рутерот не би требало да ти прави проблем .... види другарите дали имаат исклучено :toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не ми се верува... ми го банираја акаунтот на бнет. ИГрав Варкрафт3 и ми падна нетот. И после одма се конектирав и оној против кого играв ми јадеше гомна за дисхак. И гледам после на форумот дека ме банирале... Потато ќе можеш да ми помогнеш? Да имав дисхак немаше таков лош скор на Ladder да имам

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
Shorty jbg ima sekakvi pederi od lubomora i saka da te zezne!!Aj pa ti so igras na batle net igraj si na GGC top e:D:salut:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ah shorty.. go videh threado... Ne si se ponasal kako idiot, koj vika :S

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не сум бе тој жими се... Абе некој изгледа ме мрзи на бнет... Учам 9 год. англиски и никогаш не би зборел вака... ццц невидена работа.

Плус пишува: Location: Cro

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
Кој од овде игра на GGC?Па ајде ако сакате некогаш да се собереме на ггц и да напраиме една собиранка и да изиграме 5 вс 5?Сто викате? :salut:

А незнам засто ја не видов на WCG,зашто немаше турнир во дота!Или пак ја не забележав!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Идам на страната на ГГЦ, го данлоадирам сосе апдејтот на 30ти Ноември(10мб), правам акаунт...пробувам да се уклучам и ми вика дека пак треба да апдејтувам...ок. Али после тоа пробувам пак да се уклучам и чекам 1мин и ми вика Time out, try again later. помош ?:toe:

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
epa ja ke ti pomognam ke ides pred toa u setings i ima da namestis edni za potvrduvanje 1 2 i 3 ti ke go stikliras 1

Kajgana Shop

На врв Bottom