Portovi za ggc se 0, 1513 i 7456На прозорчето на кое се логираш одбери settings -> specify port (for pass firewall) и остај 0.
Portovi za ggc se 0, 1513 i 7456На прозорчето на кое се логираш одбери settings -> specify port (for pass firewall) и остај 0.
epa sea ke go bide sange & yashe so scady ili ne ???Само за Range херои функционира Санге јаша и скади
Ова важи само за melee херои. Ако си ranged тогаш ќе работат и двете не принципот: skadi ќе работи доколку на ударот не се активира sange.Ne biva. Ke ti kazam edna finta. Ako sangeto go stavis kako " vtor item ", ke raboti sangeto, ako go stavis eye of skadi, ke raboti toa. Probaj
- -
- -
- -
Ne biva. Ke ti kazam edna finta. Ako sangeto go stavis kako " vtor item ", ke raboti sangeto, ako go stavis eye of skadi, ke raboti toa. Probaj
- -
- -
- -
Абе убаво све тоа ама да не беше дрвото со корењата , енигмата со црната дупка, ќе те веслаја (=na dota "turnirot" igrav u tim 1 i mi se padna enigma a na shorty meepo. za da ne prae repick go menjav so nego igravme igravme 25 min negde score mi bese 1:5 ali posle napraev mekansm i vladimirs potoa sledeshe radiance i na kraj zavrsiv so 6 k zlato nepotroseni a btw scorot mi zavrsi 14:6 taka da nemoj da ne go sakate meepo mozda e najjak heroj u cela igra da znaete
Поправка...abe na kraj rexxar i phantom sam na dvajcata gi tepav so ti e