DotA генерална дискусија

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ne biva. Ke ti kazam edna finta. Ako sangeto go stavis kako " vtor item ", ke raboti sangeto, ako go stavis eye of skadi, ke raboti toa. Probaj :)
- -
- -
- -

Член од
19 декември 2005
Мислења
259
Поени од реакции
2
Ne biva. Ke ti kazam edna finta. Ako sangeto go stavis kako " vtor item ", ke raboti sangeto, ako go stavis eye of skadi, ke raboti toa. Probaj :)
- -
- -
- -
Ова важи само за melee херои. Ако си ranged тогаш ќе работат и двете не принципот: skadi ќе работи доколку на ударот не се активира sange.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Vcera na luna i napraviv sange se ubiv od smeenje =)) =))

Kako koga se zakacuvate so nekoj drugar ( sedi da ne te aknam edna ) samo zamavnuva a ne udira =))

EDIT: Ah, i da... razoro so dobri heroe vo linija, nikojpat nema da sobere pari za skadi i s&y

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Хммм абе има негде на форумов тема за Dota риплеи?? Ај ако нема дај напрајте една тема па да видиме некој добри потези,добри склопки итн.. Еве гледам и турнир ќе има па да се стават риплеи и од тоа :):)Ме интересира што играчишта има по форумов :):)

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
na dota "turnirot" igrav u tim 1 i mi se padna enigma a na shorty meepo. za da ne prae repick go menjav so nego :) igravme igravme 25 min negde score mi bese 1:5 ali posle napraev mekansm i vladimirs :) potoa sledeshe radiance:) i na kraj zavrsiv so 6 k zlato nepotroseni :) a btw scorot mi zavrsi 14:6 :) taka da nemoj da ne go sakate meepo mozda e najjak heroj u cela igra da znaete

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
na dota "turnirot" igrav u tim 1 i mi se padna enigma a na shorty meepo. za da ne prae repick go menjav so nego :) igravme igravme 25 min negde score mi bese 1:5 ali posle napraev mekansm i vladimirs :) potoa sledeshe radiance:) i na kraj zavrsiv so 6 k zlato nepotroseni :) a btw scorot mi zavrsi 14:6 :) taka da nemoj da ne go sakate meepo mozda e najjak heroj u cela igra da znaete
Абе убаво све тоа ама да не беше дрвото со корењата , енигмата со црната дупка, ќе те веслаја (=

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Meepo e imba, nesto kako pipo inzagi :)

A kako ti se padna enigma... ne se igra -ap?

Член од
9 декември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Meepo e jak protiv 1v1 heroi neka proba vs AOE's...svarno ne mi e jasno kako ja pobedil enigmata

High Voltage WTF omfg ....na merlini 1st blood..qq...tvoj e acc ili samo si izglea replay i go zede ???

Templar Assasin:
BoT
Desolator
Assault
Butterfly
HoT(malce poveke sila ne e na odmet)
6ti item so sakas stavi gg e so sigurnost

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
abe na kraj rexxar i phantom sam na dvajcata gi tepav so ti e:)
Поправка...
Ти со 4 твои илузии и крипци од големите (едно 10ина) против рексар и фантом сами...
Рексар умре зашто не знаеше кого да тепа а ти избега од мене и се спаси на 200 HP...
Ја останав на пола од крипците...

Да не претеруваме нели со Meepo :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја жалам као обсервер немав опција save...
не знаев за тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom