Ako si dobar mozi da te zemime vo mojot klan ama treba nick ubica7 ubica8 nekoj nik takov da si naprajs.абе, имат некој македонски клан од овде некој да ме земат ? не играв дота некое време ( цело лето ) ама сега пак се оддадов на дота, pro сум, само да имав некој македонски клан да играм со некој наши.
херој по желба е дефинитивно Priestess of the Moon. Кај другите 4 хероја имаш 2 range и 2 melee. Имаш 3 lanes што значи мора последниот да ти биде пак range зашо ако бидат и двајца melee ќе го јадат стапот за 10 секунди.PotM мора да ја игра некој вешт играч иначе нема да погоди ниеден стан со стрела,. Ако си Сентинел со овие енигма и омни идат горен lane, Silencer на средина а другите доле и обратно за Scourge.Ливерпул фан абе многу ботско прашање беше тоа (= Еве уште подобра петорка
Omniknight
Enigma
Sand King
Silencer
Heroj po zelba (може кентаурот поради станот и има многу енергија)
Трахекс мислев ради сајленсот негов...нема да го масакрираат со рипеил на него а и добар дмг дилер и килер е......ама да, боње би било со Сваперот(Венгефул, Шенделзаре како сакате јас свапер си го викам)Trarexx ке го масакрираат, а ако мислиш на Шенделзаре(Сваперот) ондак е ок. Другите се на место.
Traxex е најбескорисен херој во тимски битки. Ако ти е до silence имаш Death Prophet.Трахекс мислев ради сајленсот негов...нема да го масакрираат со рипеил на него а и добар дмг дилер и килер е......ама да, боње би било со Сваперот(Венгефул, Шенделзаре како сакате јас свапер си го викам)
Па нели глеаш дека темава беше пред изумирање и мора некако да се оживееЛиверпул фан абе многу ботско прашање беше тоа (= Еве уште подобра петорка
Кои сите? на XPAM? :pred: Јас првпат слушам за билдов али ок. Најефикасен билд кој го користат професионалците е midas, BoT, Mekansm, Guinsoo, Assasult Cuirass, и BKB по потреба. Ако трае играта долго, Midas се заменува со Butterfly.Ихаа сте се изназбореле без мене ...
Иначе за Сајленсерот ако мислеше и за спојки ... Прво мислам дека сите праат хекс, па дагон, Бутс оф травел, Манки, Хард (нема многу лајф) ... и то. Ако успееш хекс, дагон и бутс оф травел да му напраиш доста е