DotA генерална дискусија

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
moze da vi kazam
sven sekogas se igra so 1 plus4e:D se taka do 9 lvl sekako na 6 ke izvadis god str i partal ke pravis a jas mu stavam prva s&y posle mask of madnees i tepam se ako ne fakja sangata mi treba samo brzinata i da se punam koa mavam posle mu praaam ako tepam mn mu pravam buriza ako mi treba malce hp satanik i posle ne go tepa nikoj veruvajte probajte so s&y!!!SPORED MENE NAJJAK HEROJ NA DOTA za mene zboram inace nema najjak neli!!!

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Може малце поопширно да ја искажеш твојава реченица ?
Формација 1-1-3 и агресивни станови, у торба по 3-4 мана напивки. Генгбенг на противниците. То ест, формација 1-1-1 а двајца се шетаат на рекичка и тепаат на секој коридор заедно со третиот од коридорот.

Затоа што ако не се игра вака, кастерите на лвл 7-8 ке ти влезат у база и ке се сликаш. А со тактикава ги колеш кастерите 1 по 1 и со тоа го поминуваш кризниот период (лвл 1-12) и после ги растураш.

Член од
19 декември 2005
Мислења
259
Поени од реакции
2
moze da vi kazam
sven sekogas se igra so 1 plus4e:D se taka do 9 lvl sekako na 6 ke izvadis god str i partal ke pravis a jas mu stavam prva s&y posle mask of madnees i tepam se ako ne fakja sangata mi treba samo brzinata i da se punam koa mavam posle mu praaam ako tepam mn mu pravam buriza ako mi treba malce hp satanik i posle ne go tepa nikoj veruvajte probajte so s&y!!!SPORED MENE NAJJAK HEROJ NA DOTA za mene zboram inace nema najjak neli!!!
не можеш да правиш MoM и Сатаник во исто време. плус тоа и да не правиш МоМ, Сатаник-от е промашена инвестиција за свен.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Dobar si bratce, pravis mask of madness, sange i yasha i satanic vo isto vreme, bravo, nemam zborovi.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
и Eye of Scadi фали

Според мене Свен би го билдал вака

BoT
HoT
Buriza
Satanic
Battle Fury
Итем зависно од противниците

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Dobar si bratce, pravis mask of madness, sange i yasha i satanic vo isto vreme, bravo, nemam zborovi.
vi pisav tamo procitaj ubavo deka ne mi treba sangata da fakja zs mi treba samo brzina a satanikot go pisav ako vekje mi treba hp i plus povekje punenje so sekoe mavanje.Aj procitajte ubavo pa posle postirajte kaj mene ok?

Член од
19 декември 2005
Мислења
259
Поени од реакции
2
vi pisav tamo procitaj ubavo deka ne mi treba sangata da fakja zs mi treba samo brzina a satanikot go pisav ako vekje mi treba hp i plus povekje punenje so sekoe mavanje.Aj procitajte ubavo pa posle postirajte kaj mene ok?
LOL, па ако имаш сатаник и МоМ во исто време ќе ти се изгуби lifesteal-от, т.е тие не stack-уваат

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ti li bese toj sto mi rece MENE deka sum " baven "?

Ti trebaat 3 saata da sfatis sto e rabotata =))

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ајде по смирено :) Да не ги вжештуваме многу страстите.

Тоа за сатаникот, маската, s&y ... Ако додадеме и манта стајл екстра ќе биде :pos:. Маска, s&y ... до тука у ред. Место сатаникот - HOT. И средена работа.

Уште една работа. Мислам дека во секој билд за Свен не смее да изостане буризот !

Sephiroth фала за објаснувањето. Ќе ми служи тоа :smir:.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
BURIZOT se pravi za agility heroe sto maat brzo a nemat damage! Podobro napravi mi monkey king bar.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Да, ама кога Свен каде што ќе удри со критикал трава не расте

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Da, no mu trebaat 10 sekundi za da udri, za toa vreme ke go iskasapat 15 pati.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Abe vie ne sfakate deka koga ke sklopas kritikal i maska, site ke te tepaat prvo tebe, a so tie itemi ne mozas da izdrzas da udras ednac.

Kajgana Shop

На врв Bottom