Дневен музички сељачизам

• Креатор на темата Креатор на темата StoleD
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 ноември 2024
Мислења
1.588
Поени од реакции
3.162
Еднаш дневно да ја отфрлиме желбата да некому се допаднеме преку нашиот префинет музички вкус. Во темава е дозволено само музичко лабавење. Конфронтации помеѓу членови ќе бидат пријавени до надлежен модератор. Мали шали преку песна се дозволени. Кур да не ве боли за дислајкови, секој дислајк носи по 1 казнен поен.

Повелете мои драги, да се исељачиме и уживаме во музиката. Моментов ќе го искористам да ги поздравам источните соседи.

Добра темааа, ќе бидам редовен хаха. Ќе доминираат бугарките и од моја страна :D Песниве шо ќе ги постирам уствари ми се допаѓаат :D Балканика ТВ <3

Мањифико е... пејач.
Don't be ashamed. Let your inner self speak.
Автоматски споено мислење:

Нека крца. Го чекам Милко.

Последно уредено:

Батето што игра сам на страна да се запази :D

Бугарската Марија Луиза шо го има истетовирано Исус на рамото
1753729884716.png

@мкд владе Ти постави тема еднаш за најкурвниска песна, меѓу потесниот избор ми беше оваа.

Da, postaviv takva tema ama za zal nikoj ili skoro nikoj ne ja sfati poentata na temata. Dodusa delumno i po moja vina, malce naslovot go utnav( mozebi poprikladen ke bese pesna so najkucka tekst no se otkazav od toj radi livadarskata tema od ocigledni pricini i se nadevav deka uvodnata pesna ke bidi dovolen pokazatel kakvi pesni se ocekuvaat) ali jbg si rekov aj da ne ja tupam bez potreba, neka pravat kef clenovite.
Druga rabota, nekako naslovot na temata ne e bas prikladen osven sekako ako doticnite likovi doma si slusaat operi i tamu od Betoven nesto lagano pa ova drugoto im e seljacki. Nie na selo tie gi klasificirame kako iskompleksirani i bi rekol so pravo.
No aj da ne sum off na temata, da doprinesam i jas so edna seljacka spored muzickite eksperti so istancen sluh :cautious:
P.s kakva tema sum smislil za natprevarite, samo uste da pobedam pa da se steknam so pravoto da predlozam :sneaky:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom