Дискотека на Градиште

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Охриѓани, едно прашање до вас, може? :) А и до другите кои чуле или разбрале нешто. На ТВ нешто видов, нова дискотека на Градиште.
Well my question is this: Ќе биде уште едно просечно место за излегување или ќе има гостување на познати DJи, нешто како што беше лани журката, само секој викенд различен ди џеј и така журкање цело лето :)

Odgovorete, ajde Origjani!!! I dajte sliki ako MOJTE..

не сум Охриѓанка ама од извори блиски до „владата” луѓето кои ги земаа шанковите, годинава барем ќе биде на изглед подобро, барем така планираат а повторно е во игра плеј тв, како во гранд и табу мислам дека
незнам колку ви помогнав ама тоа знам сеа за сеа :)

ja planiram da zeam sankce :) bidejki vetuvaat dobro leto :) a za diskotekata mislam deka se spekulaciii taka mi kazaa drugari od oh

SCORPIO__20 напиша:
ja planiram da zeam sankce :) bidejki vetuvaat dobro leto :) a za diskotekata mislam deka se spekulaciii taka mi kazaa drugari od oh

Земи шанкче ако сакаш Џепаро да ти зима рекет. :pos2:

би требало да биде добро во градиште годинава, барем така викаат,

Macedonian напиша:
Земи шанкче ако сакаш Џепаро да ти зима рекет. :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не знам кој плажи ги изнајмиа,тие што ги зедоа ќе бидат 100% најдобри и највероватно дека ќе се организираат добри журки.
А уште една информација која фала богу беше редно
ќе се прави воден парк,и како што се зборува ќе биде меѓу еден од најдобрите на балканот.Да не давам многу дезинформаации највероватно проектот ќе е готов ЛЕТО 2008 :helou:

SCORPIO__20 напиша:
Може ја да ти работам на шанкчето?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom