DINO PSARAS [Oktava rec, Spun rec, Chemical Crew] 6 мај, сабота-MKC

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па нормално дека ќе идеме на журка. Треа да си будала за да не идеш. :)

Ааааааааа готоо више еуфорија почиње... т.е. почната е... цел ден Дино ми тера на Winamp, уште некоја минутка и заминувам од дома... тераме на журка до крај до 6 сабајле.... ауч... :music3:

Ауууууу.... одличен жур!!!
Прв пат на жур да соблеќам мајца, ама Tainted Love ме погоди во срце :)
Дино беше извонреден... Кога се запалија светлата и дојде полицаецот до Дино и некој го праша дали ќе пушта уште. И тој само погледна накај полицаецот. Џандарот инстантно се намршти. :pos: :pos: :pos:
Изворедно, извонредно.....
Најдобар жур у мој живот!!!!
(зборот извонредно го користам навистина ретко, мора нешто да ме погоди навистина за да го напишам или кажам)

И еве пред 20 минути се вратив дома од журче.

Типот стварно одлепи, ненормално измикса. И како одлепи он, така и ја. :je:

Нозе ме кинат од болка, али не ги жалам, нека трпат. :)
Одлично журче. Само малце десново уво повеќе ми зуе, зашо со десна страна бев свртен према звучник и јебига, ќе се опраи. :je:
Брао за DD. :cuc: :aplauz:

И така ја и Тончи соблакавме маици, респект. :) На Tainted Love одлепив максимално (махиналнооооо :pos: )

И шо да кажам друго, па нишо, аааа да, за тие шо не беа, нека се каат, нека се превртуваат у сон и кошмар, нека јадењето им биде повеќе благо отколку солено.... :) :) :)

На другарот Бушав му посакуваме побрзо оправање на кичмата пошто се шизна од шизење.

Tonchie напиша:
На другарот Бушав му посакуваме побрзо оправање на кичмата пошто се шизна од шизење.

Да да, Бушав го праќаме на масажа кај масер ПЕРО...... искусен човек во областа на масерството... :bip:

П.С. Не му дааме женски масерки, да не напраи беља. Инаку имаме и женски масерски на листата, како на пример: масерка Стојна, Доста, Лабуна... :bip: :pos:

vodkamixx напиша:
Да да, Бушав го праќаме на масажа кај масер ПЕРО...... искусен човек во областа на масерството... :bip:

П.С. Не му дааме женски масерки, да не напраи беља. Инаку имаме и женски масерски на листата, како на пример: масерка Стојна, Доста, Лабуна... :bip: :pos:
Дај бе женско некое,добар ќе бидам,ветувам хехехехе
СУПЕР ЖУРКАААААА:je::je::je:
Дино одлепи максимално,и јас со него!!!!
Нозете и кичмата не знаев каде ми се,ама после сонот се опраив малце.
Тие што не дојдоа нека им биде криво цел живот:bip:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom