DINO PSARAS [Oktava rec, Spun rec, Chemical Crew] 6 мај, сабота-MKC

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
dinomedium3fl.jpg

psaraspozadimedium6yz.jpg

Па, дечки и девојки, има некој ЗА?!
Јас одам, а вие???

Дечко, дечково прави да се осеќаш ко да си на тешки хемикалии, ако не си, доколку си... ајјј не можам да си замислам такво чувство.
See you on the trancefloor.

@Babsy, се надевам не се лутиш шо ти ја зиам репликава, ептен ми се сфиѓа.

abe i Astral se na 6-ti Maj u PM!!!!
Ke frlam paricka

Поише арч ќе се сториш ако идеш на Астрал, МКЦ ти е на 10 минути пеш од дома а за Прилеп требе воз, па таму да јадеш па ово па оно. И мене ми се иде за Прилеп, али повеќе ради други причини. Ама Псарас не го пропуштам по 2ри пат.

Ај може и да не фаќам за Прилеп,ќе видиме ама на една од овие журки ќе одам!!!

Ej типов минатиот пат стварно одлично журче направи, па може пак да се иде. Иначе ако не се лажам некаде прочитав дека Аstral Projection во Скопје ќе доаѓаат есенва кога ќе го извадат новиот албум или така нешто

pojma neam so se diga tolku dzeva za obicna zurka so 5-klasa avtori

Manga напиша:

ako немаш појма, тогаш подобро и воопшто не коментирај... :blabla:

ShEkicKs напиша:
ako немаш појма, тогаш подобро и воопшто не коментирај... :blabla:

Taka е Ниноооо ИДЕМЕЕЕ! Дино е Устав на транс сцената и ги праи убедливо најдобрите журки... секој петок да можам ќе идам да го слушам ... бај д веј Астрал доагаат овде у септември така да нема да испуштиме ништо...
Тончи се глеаме аген....on trancefloor...;)

Manga напиша:
O мореееее, иди дома и случај си прва класа автори. Дино прави одлични журчиња, чист пример минатата му беше топ

Дечково не сум го слушал, али може и сум го слушал, може иам некоја трака забегана по комов.

Инаку имаше препуцавања за овие 2 журки дека во ист ден ќе бидат и Dino Psaras и Astral Proejction. Но мене повеќе ми се иде на Astral и идам, а у септември као што читам пак ќе доаѓале, и тогаш идам. :)

Vodkamixx идеш на Астрал з`ш Прилеп ти е поблиску до Битола, кај шо студираш, не го дрви, него ако не исчезнам до есен идеме заедно на Астрал.

бај д веј симни си нови тракички, ако немаш у п.ц. одличен е момаков.

Од Дино, ќе симнам ќе симнам, чекам „Спасовден” т.е. 1-ви да дое, секој први е „Спасовден” за нас со интернетов... full speed доаѓа. :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom