DINO PSARAS [Oktava rec, Spun rec, Chemical Crew] 6 мај, сабота-MKC

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tonchie напиша:
бај д веј симни си нови тракички, ако немаш у п.ц. одличен е момаков.

Aбееее немора нови...све шо наете од Дино симињајте...:))
е сеа бега у некои траки жустро накај прогресив ама баш тие ми се твистед за по дома слушање (инаку не сакам прогресив многу)...
Али журка знае дефинитвно да направи онака моќно....
Прошлиот пат го урна Фабрик...уште коа ќе ми текне Tainded Love Rmx - oт како го доживеав...:))
I've got to-----run away!

Јас барав сега на Лајм Вајр од него траки ама не ми најде,не се откажувам!!!!

Bushav најди си ЛajмВајрПРО, мене ми најде пуно стварчици, Babsy фала шо ме потсети на Тејнтед Лав, иако повеќе ја сакам верзијата на Мерилин Менсон.

Tonchie playz Beckers-Switch(Dino Psaras RMX).mp3

Tonchie напиша:
Bushav најди си ЛajмВајрПРО, мене ми најде пуно стварчици, Babsy фала шо ме потсети на Тејнтед Лав, иако повеќе ја сакам верзијата на Мерилин Менсон.

Tonchie playz Beckers-Switch(Dino Psaras RMX).mp3
Па тој го имам де,слабо ствари ми најде,ај ќе барам пак!!!

http://digitaldance.com.mk/gallery/

зирнете фотките од задњата журка на дино....:) јооој добрите стари времиња...колку ми се идееееее!
(немојте сеир ако ме најдете на сликите..(ова до Тончи и Воткамикс)...ептен откачив таа журка...
наежувалки дур се сеќавам :))

ex....sea kasno eeeeee....kupif veke karta za na AP......aj ke doe pak....nadezta sekoas umira posledna :)

Trancer4e напиша:
ex....sea kasno eeeeee....kupif veke karta za na AP......aj ke doe pak....nadezta sekoas umira posledna :)

Јао друже и ти си за Астрал, ондак те запишуем у наша група, тераме Прилеп.

Денес беф во Чуф Де Чуф, типот ми кажа дека уште не им стигнале карите. Демнит кој ќе иде до грат на 3ти само за карти. Мислам дека до 3ти се по 300 денари, после 350. Кој ќе ми купи кара го частам пиво, неќам да им даам пари на ЈСП за бус до град.

vodkamixx напиша:
Јао друже и ти си за Астрал, ондак те запишуем у наша група, тераме Прилеп.

da be bolan,+ ne sum samo ja uste 6 drugi so mene se :) pisi gi i nif :) greotka se ako ne gi pisis :) :kez::je:

Trancer4e напиша:
da be bolan,+ ne sum samo ja uste 6 drugi so mene se :) pisi gi i nif :) greotka se ako ne gi pisis :) :kez::je:

Океј запишано. :)

Се глеаме Прилеп. И да се кажеш кој си. :) :)

vodkamixx напиша:
Океј запишано. :)

Се глеаме Прилеп. И да се кажеш кој си. :) :)

vazi be...koa ke viis dete:kez: 170 cm visoko so plava kosa:ija: crni o4i (u temnicata ako viis kakvi o4i iam ti daam 200 evra) so krenati ruki...a u rukite drzi plakata na koja pisuva " Ja Sum Trancer4e " e toa sum ja nema da zgresis.....trust me :)ne te lazam....ne lazam, tuku susham :) :bip::je:

Хахахаха, се предомисли Воткамикс, еве копи/пејст од личните пораки:
vodkamixx напиша:
Tonchie напиша:
vodkamixx напиша:
jao druze, ideme na dino jebiga, sea simnav nekoi traki, i use siminjam, tipov e ludnica, baska niso ne gubam, astral u septemvri pak doagjaat. :)
lolz, allrighty than
see you at tha trancefloor.

pa normalno :)

Е нееее, ќе се заебаваме... :) :) See'ya on tha trancefloor :music3:

Абе ви реков дека типов крш направи минатиот пат, а башка AP ви доаѓаат во септември. Ај се гледаме тогаш таму

Леле ФАЛА Тончи за цд-то.Се попалив по песниве,типов е стварно закон
Идеме на журка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom