Диего Армандо Марадона (1960-2020)

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување
Осумдесдевета ги ишалтаја на Баерн, само Карека и Макарадона. :uzi:
Ебати детството без Марадона.
КарекаМаки.jpg

:uzi:
E тогај, Марадона му рече на Емир "Емир, дали ти знајш шо ќе бев јас ако не користев кокаин?"

tqar.jpg

IMG-20201129-054952.jpg

"Uvek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo videti i zagrliti! Već mi nedostaješ tata! Izdržaću ovde, bez onog dela srca koji si poneo sa sobom!

Ceo život ću te voleti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu! Uništena sam, ali napredovaću! Sačekaj me tamo. Idemo da se opet vidimo, dok ja vežbam, pa kad te vidim, ponovo ćemo pevati, zajedno vičući... Pa... Ti zapravo pevaš lepo, a ja vrištim! Volim te tata!

Ceo život ću te voleti i braniti! A kad unuka poželi da te pozove video pozivom, umreću, ali budi uveren da ću joj tačno reći ko si bio, ko jesi i ko ćeš zauvek biti! Možda te već voli. Jer ste to imali... Nije trebalo mnogo...

Sastavljam se iz komadića i ne mogu da zamislim kakav će mi biti život bez tebe... NE MOGU... Ali, evo me sa najboljim mužem na svetu i ćerkom koja će me prisiliti da idem napred!
Život je kratak, pa se vidimo uskoro!

Donosim ti tratinčice, da ukrasiš svoje štucne i molim te, pogledajte me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji! Volim te beskrajno!"

Dalma Maradona

128275624_1554997121369511_8879934174646655410_n.jpg

Порано негде прочитав дека имал уникатна структура на мускулите на нозете. Не како другите луѓе. Тоа, наводно, му помагало во движењето на терен.

Читав некаде по порталиве ќерка му ќе го тужела докторот на Марадона зошто кога се јавил во брза помош не рекол дека се работи за Диего Марадона туку за 60 годишен пациент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom