100% бил металец![]()
И мене ми иде дека е така.
А кажало ли барем дали било вкусно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100% бил металец![]()
А кажало ли барем дали било вкусно?

Не пиел Амди Бајрам, пиел Амди Барјам ЛАЈТ (БЕЗ ШЕЌЕР) да не му го заблажи апетитот. :party2:Штом го изело до крај значи вкусно му било,а дали со тоа пиел Амди Бајрам ака Кока кола?![]()
незнам зошто толку прашина се крева, кучето е познат специјалитет мислам дека беше на кореа, прашање е само на вкус, ајде да ги осудиме сите оние луѓе кои во руралните средини секојдневно колат јагниња, овци, кози, говеда, свињи, коњи и т.н.
не дека сакам да изгледам ко фрик ама дај размислете малку објективно
единствено чудно нешто за мене тука е тоа што го јадело во нехигиенски услови
незнам зошто толку прашина се крева, кучето е познат специјалитет мислам дека беше на кореа, прашање е само на вкус, ајде да ги осудиме сите оние луѓе кои во руралните средини секојдневно колат јагниња, овци, кози, говеда, свињи, коњи и т.н.
не дека сакам да изгледам ко фрик ама дај размислете малку објективно
единствено чудно нешто за мене тука е тоа што го јадело во нехигиенски услови
Се крева прашина затоа што се случило во овие простори, ова не е Кореа, па ајде ќе јадеме кучиња и мачки. Значи тоа барем кај нас и во земјите наоколу се смета за нешто сосема гадно и неприфатливо за јадење.
И ок, никого нема да осудиме ако отиде во Кореа седне во ресторан и нарача свежо куче. Али овде работата е поинаква. И мене детето по начинот на кој што го извршило тоа ми делува како психички пореметено.
постапката на колење туѓо куче е крајно неморална, но
да ѓи прашам згрозените светци на темава: какво месо мислите дека јадете кога јадете ќебапчиња или плескавици?
Ц, металци јадат деца не кучиња.100% бил металец![]()
Не е работава какви психопати има, туку колку наивни луѓе има што веруваат во се што ќе прочитаат... Не бидете до толку...Господе, какви психопатчина има само![]()