Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04 (3:0)

Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04

• Милан

Гласови: 57 38,8%
  • Нерешено

Гласови: 19 12,9%
  • Интер

Гласови: 71 48,3%

• Вкупно гласачи
    147
Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Ајде немора да го чекаме судијата да свирне, честито победа, убава тројка им бапнавте тоа е тоа.Честито титула воедно, незнам кој пат по ред ви честитам сезоанава.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Честито победа комшии, заслужено победивте :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Честито победа, сосема заслужено.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО ... + 5

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Само победа и земање на првата позиција!
Гол сакам да даде Милито таму накај 80 ако го стават да игра, ако не Ето ќе ги реши.
e bogami eto gi resi hahahahahahahah cestito pobeda do site milanisti i im posakuvam na site ineristi polesno preboluvanje ovoj kosmar i neka probat da zaspijat vecerva

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.527
А, каде тоа затоплувало? :pos:
И што тоа направил Касано, не го догледав упм??:):)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Идеме :cug:

Мали је ово градд у њему се се знаааа! :vozbud:

С

сашенко

Гостин
Немаше некое заедничко гледање на дербиво бе? Другарче едно за интер што е отиде у град со друштво па пошто рече ке имало многу интераши таму посмислив да не има и од кајгана нешто.Јас требаше да одам ама у последен момент откажав, т.е заглавив до касно до град, многу повеќе отколку што очекував и морав дома да одам и да одморам.Криво ми е ке запознаев некој од овде таму ама тоа е тоа...се надевам убаво си поминале и покрај поразов..уште фан клуб јуве да им кажев таму покрај нервозата и алкохол ке го јадев јас стапоз изглда таму хахаха, море добро е што не отидов хаха

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Не сум задоволен со 3 : 0 се нека си ебе :pos:

БРАВО за сите играчи освен циганчето со семките -.-

СИДОРФ :cuc:

Пато машина :)

Поздрав и до Леонардо и сите што веруваа во него (вклучувајќи ме и мене) :back:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Сосема заслужена победа на Милан. Комплетно ги надиграа Интер, имаа многу подобра игра. :smir:

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
^ Не го лажи човекот тоа е за Шалке. :) Со Билан не е интересно, боље со Киево да ја гледаме.
pa vo pravo si decko da znaes bojle ti e so kievo da se organizirate zasto vaka ne vi e interesno znam deka ne e derbi ete na site denes im stana jasno deka voopsto ne e derbi ova tuku podobro bi bilo za interistite protiv kievo barem ke se nadevate :vozbud::baeh::vozbud::toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Интер е готов наредна недела!

Со ваква игра како на тренингов вечерва има да го убиемо Интер наредна недела во дербито !

Уствари.... Чекај.... Па денеска е 2-ри Април ! Па зашто Интер излезе со втори тим ?? :pos:

Прашање за свите кајганџии. Како се вика Скаут на Италијански ?? - Леонардо :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom