Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Кој дел од денот највеќе ви се допаѓа?
Мене изгрејсонцето и ноќта затоа што во тој дел од денот е најтивко и најубаво ми се гледа! 8)

Полноќ

ViRuS напиша:
Кој дел од денот највеќе ви се допаѓа?
Мене изгрејсонцето и ноќта затоа што во тој дел од денот е најтивко и најубаво ми се гледа! 8)
Ноќ без размислување, колку што ја сакам Месечевата светлина и начинот на кој се прекршуваат зраците ништо не сакам толку.Има некоја магија во тоа, апсолутно делува смирувачки на мене.Инаку преферирам полна месечина на полноќ!

Ма ноќ бре,црна темница,најбоље е

Xmmmmmmmmm abe denot e ubav, za toa sto mora da ima sonce za koskite da mi stojat. :)
a nok....
e vo nok mozam da pravam se drugo...
pogodi sto?:zlo:
just kiding

Nok,zasto mnogu poubavo funkcioniram preku nok,se e romanticno i tivko i ednostavno mozes i da bides sam so sebe,ima nesto vo nokta sto nenormalno me privlkuva uste ne sum otkrla sto,a dodeka denot ne go sakam voopsto,neznam zasto osobeno koga e soncev proleten den mene me boli glava cel den.Preku den spijam i sum mrza teska,a navecer trcam,vozam roleri,na net,citam,cistam super mi e!Ama i mesecinata i zvezdite se nezamenlivi:)

Зајдисонце! Кога планините изгледаат како да горат! Волшебно е.

Ноќта после 12 по полноќ и негде 4-5 часот на сабајле раните зори. И у тоа време да сум на планина, или на плажа, па мераци... :)

Ноќта после 12, кога вампирите излегуваат. Па и јас.

Ноќта!Денот обично го спијам!А го сакам денот само летно време заради сонцето...некако ги полни луѓево со позитивна енергија,онака глеаш насмеани и задоволни фаци..а во зима..какво е времето такви се и они!
А ноќта ја обожавам..онака ме асоцира на романтика на љубов на страст...а и кога го нема тоа и осаменоста има посебна убавина..затоа мн.ретко ја спијам!

memberix напиша:
Ноќта после 12, кога вампирите излегуваат. Па и јас.

А ти гроф да не си?:lud:
Не ја сватив поврзаноста со вампирите!

Ноќта и изгрејсонце,ноќта затоа што највеќе време седам ноќе,а изгрејсонце затоа што кога ке отидеш покрај езеро во тој период,нема зборови за да се опише колку е убаво....уште да имаш некој до тебе....:)

Mnogu docna navecer ili epten rano nautro, whatever... Potocno periodot pred da izgree sonceto, i malku posle toa, ima nekoj specificen ubav `miris` i svezina na vozduhot, a i se e taka mirno.

Ноќта :je:
Исто го сакам периодот на изгрејсонце, најубаво е :))
А ноќта ја сакам дека се е мирно, темно ммм, најубаво ми е :)))

Ден , најубав за спиење , ноќ за уживање :je:

Изгревањето на сонцето е најсјајниот поглед од 24те часа. Многу си го сакам тој дел од денот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom