David Morales @ Охрид - 22.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
топ бешеееееее само скупо пиво , јебига плажа... и момент беше на другарче коа му правеа коктел куба либре у пластична чаша од оние од трафика од 2 денари :)

Сеа почнува што да ти кажат, бот еден.

Топ журче у целост ама у пм се осеќав ко на Ибица, вода сто денари. Малце претерале али не е битно. :)

Епа ко си се налапал табли(извини ако грешам) а те мрзело до шанк да побараш чаша вода тоа ти е :)

Епа ко си се налапал табли(извини ако грешам) а те мрзело до шанк да побараш чаша вода тоа ти е :)
Многу грешиш, на журки идам 100% стрејт и никад не сум праела никакви дроги. Енивеј, водата ја земав од шанк, doh, а јас сакам да си ја тегавам цела вечер што не е многу изводливо со чаша. Извинете за офтопик. :)

Dragon[Sky];3689210 напиша:
Многу грешиш, на журки идам 100% стрејт и никад не сум праела никакви дроги. Енивеј, водата ја земав од шанк, doh, а јас сакам да си ја тегавам цела вечер што не е многу изводливо со чаша. Извинете за офтопик. :)

ок сори ако те увредив :)

Одличен жур :) уште по-одличен коа ке му украдеш 500ка на педер по бели шорцеви од џеб.

^
Срамота е да крадиш бе ,пак уште и се фалиш...ебати сељакот,па уште и од педер најде...македонска работа...одам на жур ке крадам и ке се пофалам на форум после...

Да падне на земја нема да ја земеш?А и ме здоболе шо мислиш ти, важно не останав на тие 500 шо ги имав за следните 3 дена ;)

Па и јас најдов да се расправам со деца што одат планет... се извињавам за офтопикот .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom