Одевме за Крушево и на бензиската во кафе ресторанот седнавме ,јас си ја заборавив ташната баш внатре ми беше и цела плата . Во Крушево видов дека ми ја нема ,се јавив во кафето и тие ми рекоја дека е кај нив . Има многу чесни луѓе .
Пример беше кога отидов на болница нешо да направам анализи и во книшката ми имаше 1000 ден шо ми ги имаше мама даено пред неколку дена и после таму ги ставив ни самата незнам зошто и ги барав после тоа цело време и изгубив секаква надеж дека ќе ги најдам. И кога отидов на шалтер и ја давам книшката ама бев свртена од другата страна и таа ми викна: Девојче во книшкава имаш 1000 ден и ми ги даде.
Постојат чесни луѓе ама повеќето се нечесни.
mene mi se ima deseno u Solun na eden star covek so odese pred mene mu padnaa pari i nekolku smetki, covekot verojatno odese da gi plati, i jas gi zedov i mu gi dadov inace on ke si prodolzese.
Ima ,ednas mi padna zlatna ogrlica i eden decko dojde i mi kaza deka me zabelezal uste na vlefuvanjeto i potoa ja nasol istata na podot,normalno jas go pocestiv od srce za gestot i od togas mi e prijatel,veruvam deka postojat takvi luge,vo pomal broj se se rabira ali sepak gi ima.
паааа порано имав најдено новчаник и видов што има внатре го видов човекот на лична карта и си стаив новчаникот во џеб и си продолжив , и после 5 минути го гледам тој иде наназад и јас пред него му викам застани и застана пред мене извадив новчаникот и вика кај ми го најде новчаникот и јас му го дадов и ми даде 100 денари дека тоа беа многу пари за мене тоа време. на журка имав најдено телефон па прочепкав низ именик и имаше еден потпишано тато му се јавив и му викам ќерка ви да не си го изгубила телефонот(дека розев беше) и вика да па се договоривме кај да се чекаме со ќерка му и и го дадов телефонот и имаше едно така едвај кажано фала. После тоа имав најдено клучеви пред порта кај мене и на картон еден напишав НАЈДЕНИ СЕ КЛУЧЕВИ и дојде еден човек и му ги дадов. Тоа е се што ми текнало што сум правел, а и сигурен сум дека имам многу работи најдено и вратено ама не ми текнуваат кои се.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.