Дали флертувате на интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Локација
Скопје
Дали намерно се ставате на Skupe me mode или барате маил адреси од профили, ви се ставаат непознати адреси на MSN, иако не ја знаете личноста сте се отвориле онака целосно пред неа, кој бил крајниот исход после тоа. И покрај тоа што имате девојка или дечко и понатаму продолжувате да флертувате со cyber пријателчињата :vozbud:...Дали некогаш сте прекинале врска поради тоа што интересен ви бил муабет со cuber пријателот...Поздрав
dating.jpg

нели е малку глупо да прекинеш со некого заради некој што не ни знаеш кој е и што е

Jas sum imal nekolku dolgi sesii na MSN pred godina dena so edna tipka ali posle 2 meseca se prekina se toa oti taa sakase mnogu da dudla a i prvo probuvase da me nalvece se na nekoi seks temi, pa so ni se svigja u sprotivniot pol pa so ti znam.... i naednas pocnuva da mi psie za nejziniot decko hahahahaa i demek jas treba da puknam od ljubomora ama koga i kazav deka i jas ne sum single muabetot naglo sopre okolu 10-ina dena i posle toa taa mi dade block. LOOSSEEERRRRR!!!!!!
Taka da....ne pridavam mnogu znacenje na online flertovi, na kraju krajeva site sakat da se izladat i nisto povekje, ama nema veza...i'm in :D

Да, зошто да не. Доколку е флерт, нема ништо страшно ни лошо во тоа. Без драматочни „сценски“ испади :) :) Само за забава, и никаде и онака нема да води :)

Глупо мене ми е тоа посебно кога ќе видам коментари супер си, ваква си, таква си, срцка си (ова за машките) :pos::pos::pos:.

По интернет, онака по профили.. hi5, пријатели, facebook - не.
По MSN - да.
Не сум прекинал врска ради тоа. Не вреди, за некое флертување, безвезално да прекинеш реална врска.

Флертување не. сум запознал многу девојки, онака сме се размуабетиле па после сме се начекале у град. Со некои од нив биднало и нешто повеќе , некои ми станале другарки, некои сеуште ми се другарки. Али никогаш кога почнувам муабет со девојка н е тргнувам со намера да ја ќарам, чисто онака да си ситерам еден муабет.

Е па штознам, имам многу машки пријатели на мсн и скајп и на пример ако изгледаат убаво или имаат некога добра особина не штедам зборови да ги пофалам, иако можеби тоа и би го сфатиле како флерт, не ми е тоа крајна цел.
Но никогаш не ја кријам вистината, т.е ако ме прашаат дали имам дечко секогаш ја кажувам вистината. а ме нервираат оние кои откако ќе го дознаат тоа се повлекуваат, а претходно сме правеле добар муабет долго време.

Флертувам...:vozbud:
Да разбијам досада и монотонија - Си го ладкам на мсн или пак профилот што го имам на пријатели ми служи за да реметам :icon_lol:

Ако некоја ептен ми се засвиѓа и барам МсН и после паѓа добар муабет...

Да и тоа најчесто за тепање време. Имам девојчиња неколку што сум ги додал само онака за да направам муабет и кроз тоа се дудла и тоа како.

нели е малку глупо да прекинеш со некого заради некој што не ни знаеш кој е и што е
па нормално нема да прекинеш врска од незнаење мислам на тоа доколку се видите, значи ви тргнал муабетот до толку што сте се решиле да се видите и отпосле дознаваш дека тоа е правата личност за тебе

Е па штознам, имам многу машки пријатели на мсн и скајп и на пример ако изгледаат убаво или имаат некога добра особина не штедам зборови да ги пофалам, иако можеби тоа и би го сфатиле како флерт, не ми е тоа крајна цел.
Но никогаш не ја кријам вистината, т.е ако ме прашаат дали имам дечко секогаш ја кажувам вистината. а ме нервираат оние кои откако ќе го дознаат тоа се повлекуваат, а претходно сме правеле добар муабет долго време.

значи чим ја кажеш вистината чао пријатно, кај машките... кај женските па мислам дека не е така, чим кажеш дека имаш девојка поинтересен си им предизвик :vozbud:

sekoj barem ednas sakal ili probal da flertuva na interenet jas sum flertuval i sim iskacal so devojki se e kul.

Дали намерно се ставате на Skupe me mode или барате маил адреси од профили, ви се ставаат непознати адреси на MSN, иако не ја знаете личноста сте се отвориле онака целосно пред неа, кој бил крајниот исход после тоа. И покрај тоа што имате девојка или дечко и понатаму продолжувате да флертувате со cyber пријателчињата :vozbud:...Дали некогаш сте прекинале врска поради тоа што интересен ви бил муабет со cuber пријателот...Поздрав
dating.jpg

Епа и кога имам женска флертувам на нет....зашто да не...it makes good practice. Јас искрено не би и раскинал ако збори со други типови онлајн (АМА САМО ОНЛАЈН). Ако се сретне и флертува со нив...Е тогаш би и раскинал.

I toa kako . od igracka od zabava mnogu pati ispadnalo da se najdam so kuklinjata i se toa ovo-ono , povuci - potegni :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom