Дали би му дозволиле на сопругот/дечкото да оди на стриптиз?

• Креатор на темата Креатор на темата medicinska
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте љубоморни ако вашиот партнер оди на стриптиз?

• само ако има роденден

Гласови: 7 7,3%
  • понекогаш

Гласови: 36 37,5%
  • никогаш

Гласови: 44 45,8%
  • нека оди ама јас да не дознам

Гласови: 9 9,4%

• Вкупно гласачи
    96
немаше потреба од навреди лично не ме знаеш па да ми дробиш овде за квалитет али добро секој со својата домашна култура си настапува овде:dudlac:

Јас не те навредував тебе... Општо се обраќав, нема потреба од лично сфаќање на работите... Освен ако не си ја ишкаше мувата од капата...

Не се слагам. АКО Е ГЛУП ќе си ќути и ќе си тера по негово.

Ако е навистина паметен, ќе те батали, ќе си се смее сам на себе што трошел време со тебе, и ќе си најде квалитетна девојка!
ако ова не е лично не знам што е лично тогаш и ти се молам не ги испревртувај сега работите..не очекувам да ми се извиниш и не ишкам мува од капа пошто немам капа на главава а и нема муви овде:pos2: ај нема везе :smir:

Бај д уеј, за сите девојки кои што прават девојачка вечер, или сакаат едноставно приватна забава со стрипер, нека ми се обрата по пп. НЕ, не сум јас стриперот, јас сум организаторот :smir:.
А Стриперот е интересен. Пишете, ќе се договориме :D

Бај д уеј, за сите девојки кои што прават девојачка вечер, или сакаат едноставно приватна забава со стрипер, нека ми се обрата по пп. НЕ, не сум јас стриперот, јас сум организаторот :smir:.
А Стриперот е интересен. Пишете, ќе се договориме :D

а дечковците што ќе кажат ако ги прашате за дозвола ?:toe:

Bi dozvolil samo za da svati deka ona so go ima kraj sebe vredi poveke od izdepiliraniot i maslosan striptizer koj se sto pravi e da vrti na sipka

Bi dozvolil samo za da svati deka ona so go ima kraj sebe vredi poveke od izdepiliraniot i maslosan striptizer koj se sto pravi e da vrti na sipka
Не е поентата дали стриперот вреди повеќе од партнерот, се работи за забава. Забава, и ништо повеќе.

Забава а ? :)

Колку е само забавно голи гради да ти се шетаат пред очи .. :helou:

Него јас не би се согласил со вакво нешто.
Макар и да сум лицемерен сега и да сакам да одам на стриптиз со голи типки сепак не се согласувам со овој тип на “забава“.

Нема потреба да се прават караници за ова едноставно неможе ова да биде приоритет во однос на партнерот.
:toe:

Забава а ? :)

Колку е само забавно голи гради да ти се шетаат пред очи .. :helou:

Него јас не би се согласил со вакво нешто.
Макар и да сум лицемерен сега и да сакам да одам на стриптиз со голи типки сепак не се согласувам со овој тип на “забава“.

Нема потреба да се прават караници за ова едноставно неможе ова да биде приоритет во однос на партнерот.
:toe:

Токму на ова мислев.

Не е приоритетно во однос на партнерот.
Преубо кажано.

Е не мом значи вака, сите ко ќе се прат поштени и добри.

Демек НИКОЈА, ама баш на никоја не и пречи шо дечко и се возбудува и му станва ко ќе гледа некоја?..
Младо голо женско тело е. Нека не ми кажва некој: Стриптизерка е, бла, бла, бла. Шо сака нека е.
Јас не би прифатила и не би му дозволила. Е сега негово е дали ќе ме послуша или нема да ме послуша. Ако бара од мене мислење и дозвола би му рекла не.

Јас незнам паше зошто никој не те разбра. Убаво си кажуваш ... ако бара мислење ќе си кажеш што имаш, а секако дека тоа не е дозвола или забрана дека сепак тој ќе си одлучи што ќе прави и никако неможе ти да реагираш.
Иначе се сложувам со тоа. Никогаш не сум имала врска во која имало прашување и барање дозвола за нешто. Никогаш исто така никој не ме прашал дали да оди на стриптиз или ми кажал, па да знам ете како би реагирала. Вака хипотетички речено, кога би ми кажал дека планира или дека сака, ќе му кажам да одиме заедно, доколку не сака јас да му го приредам. Друг муабет е веќе што откако на тоа ќе одговори со да или не.
Сепак, крајно се сложувам со тоа дека многу лицемерни постови има тука. Мене лично не ми е срам да кажам дека нејќам мојот дечко покрај мене жива и здрава да оди да гледа голи танчерки, од било која причина. За забава има милион други поинтересни начини. Голотијата е поинаква забава која не би ја прифатила туку така.:toe:

Токму на ова мислев.

Не е приоритетно во однос на партнерот.
Преубо кажано.
Абе...еве кај ја ебете работата вие традиционалците Битолски...и Чаирски.

Точно, не е приоритет во однос на партнерот, и баш токму затоа не би требало да има љутиш, поради проста причина што ниедна стриптизерка не може да ти го замени партнерот, ниту пак одиш да ја гледаш со таа намера.

Шоу. Театар. Едноставно е и просто.

Параноици. Ако отиде на стриптиз готово, ќе ве извара, нема да сте му повеќе приоритет. Развод брака.

Абе...еве кај ја ебете работата вие традиционалците Битолски...и Чаирски.

Точно, не е приоритет во однос на партнерот, и баш токму затоа не би требало да има љутиш, поради проста причина што ниедна стриптизерка не може да ти го замени партнерот, ниту пак одиш да ја гледаш со таа намера.

Шоу. Театар. Едноставно е и просто.

Параноици. Ако отиде на стриптиз готово, ќе ве извара, нема да сте му повеќе приоритет. Развод брака.

Абе не е за параноја работава, едноставно глупаво е да оди и да се забавува гледајќи туѓи голи тела каде сите се палат на секое наредно соблечено парче облека.
А ти би ја земал ли девојката со тебе или би преферирал да одиш сам?

Па не одам на бендис кај друга, воопшто не би ми пречело заедничко одење со партнерот.

Реков, ко да одиш во театар. Само што актерките носат невидливи костими :)

Па не одам на бендис кај друга, воопшто не би ми пречело заедничко одење со партнерот.

Реков, ко да одиш во театар. Само што актерките носат невидливи костими :)

Како ќе ти се фрлев ако кажеше дека подобро би заминал сам ... :pos2:
Со овој одговор можам да се сложам и уште појќе да се насмеам за невидливите костими!:smir:

Еднаш пред 2-3 години гледав една емисија на ТВ, на тема модерни или стереотипни бракови или нешто слично беше, не е битно...Гости беа 3-4 брачни парови, сите познати МК фаци... Само еден од паровите се држеше до патријархалното сваќање на бракот, додека останатите џвакаа како биле многу шетани, модерни како имале бескрајна доверба во партнерот, па немале ништо против тој да излегува често без него, да оди на кафе со другарите-ките, па на стриптиз и така до бесвест...Па одеа до таму дека тоа било „нормално на запад„ а ние тука на балканов сме биле 800 години наназад и дури беа смешни колку беа неприродни, колку глумеа модерни западњачки брачни двојки...За некои 1-2 години сите тие парови се „среќно„ разведени, освен оној конзервативниот брачен пар...
Јас сум многу патријархален и конзервативен по тоа прашање...ЈОК стриптиз, ако треба јас ќе го играм дома...:nenene:

П.С. Сакам да гласам на анкетата, ама многу ми е некако конфузно поставено прашањето и можните одговори.

Абе не е за параноја работава, едноставно глупаво е да оди и да се забавува гледајќи туѓи голи тела каде сите се палат на секое наредно соблечено парче облека.
Дивајн...
Проблемот е во тоа што грото од луѓето во Македонија прават равенство помеѓу љубов и секс.
И од тука произлегува и негативниот став кон забава од овој тип.
А и квалитетен стриптиз-бар во Македонија имаше само еден,пред 7-8 год. во Панорама на Водно.
Сите пари ги оставивме со Купусот таму.
Сакам да кажам-стриптиз не е една полуквалитетна девојка што меша две напред-три назад околу шипката-па на лево круг,и се одпоново.
И се соблекла по цицки-и ти треба со пиштол да пукаш од среќа...:kesa:
НЕ.:nenene:
Oва е стриптиз:
http://www.kamasutra-bg.com/daizy.htm
http://www.kamasutra-bg.com/generals/index.htm

И уопште не би имал против девојка ми да дојде со мене.
И на масажа би да одам заедно.
И уште мал милион други идеи имам...

И не гледам ништо лошо или пак за осудување во целата ситуација.
Баш супер ќе си поминеме.
И што е најважно...заедно ќе си се вратиме дома.
Во нашиот заеднички кревет...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom