Дали би му дозволиле на сопругот/дечкото да оди на стриптиз?

• Креатор на темата Креатор на темата medicinska
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте љубоморни ако вашиот партнер оди на стриптиз?

• само ако има роденден

Гласови: 7 7,3%
  • понекогаш

Гласови: 36 37,5%
  • никогаш

Гласови: 44 45,8%
  • нека оди ама јас да не дознам

Гласови: 9 9,4%

• Вкупно гласачи
    96
Izvini ama na striptiz ne idam za da testiram izdrzlivost dali ke me zapali nekoja, tie se profesionalci ako tie ne znaat da te zapalat ne znam koj! Ili pak, chisto da sedam ramnodushen ako mi mrda nekoja '100-ka' okolu masa e ne sum od zelezo, ili ja kupuvam ili si odam vedash treto nema! Znachi da vi dadam ushte eden sovet, NA striptiz DA, ama bez pari da go pushtite, odnosno samo za dve tri piva za koga ke se popali da si dojde doma!

еееееее еднаш со дечкото и другари досадно ни беше и им викам има во една дискотека стриптиз машки и прво они абе што ти е ова она ... и после отидовме и на крај ми рекоа леле ова интересно е!!!!
зошто?
Зашто беа 99% женски и супер си поминаа. а случајно се погоди и танчерка од Белград што како другарка на стриптизетов му беше, па се заигра цурава и малку и они исплакнаа очи :)
некако пресериозно се сваќа ова со стриптизов, но сепак и донекаде ги сваќам тие кои тоа не го почитуваат се е индивидуално. Али сепак ако некој те сака и почитува, него тоа зјапање и танцување саат време со стриптизерка ништо нема да му значи.
Ех битен детал кажа.Имало и танчерка затоа му било интересно,инаку немало на крајот да бидат толку фасцинирани од машкиот стриптизер.

Izvini ama na striptiz ne idam za da testiram izdrzlivost dali ke me zapali nekoja, tie se profesionalci ako tie ne znaat da te zapalat ne znam koj! Ili pak, chisto da sedam ramnodushen ako mi mrda nekoja '100-ka' okolu masa e ne sum od zelezo, ili ja kupuvam ili si odam vedash treto nema! Znachi da vi dadam ushte eden sovet, NA striptiz DA, ama bez pari da go pushtite, odnosno samo za dve tri piva za koga ke se popali da si dojde doma!

За ова зборувам, ама морав еве вака да подвлечам.
Иначе, без пари да го пуштам? Да си одговорам за мене ... ако случајно некогаш некого јас издржувам, ни 2 денари не му давам за на стриптиз, не па за две три пива. :pos2:

I ushte edna rabota! Striptiz u diskoteka e veke sekojdnevie, pod striptiz jas podrazbiram: masa i devojka na masata i jas pod neze, ili nekoja shipka ama so ubava bluzz/jazz muzika i crveno svetlo! i ne poveke od 20 dushi u kafanata! Sega ne znam za vas, ama vo guzva u diskoteka e 'made vo tavche'!:salut:

Дааа.... добар совет.:):):)

Али сепак ако некој те сака и почитува, него тоа зјапање и танцување саат време со стриптизерка ништо нема да му значи.

Јас морам да ја отупам и на ова ... ако некој ме сака и почитува, нема ни да помисли да зјапа во некоја безвредна стриптизерка. :toe:

I ushte edna rabota! Striptiz u diskoteka e veke sekojdnevie, pod striptiz jas podrazbiram: masa i devojka na masata i jas pod neze, ili nekoja shipka ama so ubava bluzz/jazz muzika i crveno svetlo! i ne poveke od 20 dushi u kafanata! Sega ne znam za vas, ama vo guzva u diskoteka e 'made vo tavche'!:salut:
Еее да,то е правилен стриптиз,а на таков тешко дека некоја девојка ќе го пушти дечкото:nenene:

Јас морам да ја отупам и на ова ... ако некој ме сака и почитува, нема ни да помисли да зјапа во некоја безвредна стриптизерка. :toe:

Аман не зборај така, некој отстрана ќе ти се испуца со: „Аман со вакви старомодни размислувања! Зар една стриптизерка можи да вреди повеќе од тебе?“ :)

Ех битен детал кажа.Имало и танчерка затоа му било интересно,инаку немало на крајот да бидат толку фасцинирани од машкиот стриптизер.

Танчерката беше случајно и ненајавено. Не се ни соблече за разлика од стриптизерот :). битно имаа желба да одат на стриптиз исто како што мислам и друг пат би иделе! и имаше и други машки што беа и ништо чудно.
се е една забава и толку...
мене ми доаѓа ова како тие што не дозволуваат стриптиз не даваат и порничи дечковците да гледаат, да се погледнуваат и оговараат други девојки и слично. ако јас ја имам довербата негова нема потреба да му забранувам. али од друга страна и се во граници на нормалата :)

секој си има мислење свое ... а јас стриптизот го сваќам како забава така да ако него го исполнува тоа нека оди

Аман не зборај така, некој отстрана ќе ти се испуца со: „Аман со вакви старомодни размислувања! Зар една стриптизерка можи да вреди повеќе од тебе?“ :)

:oftopik:
Абе јас имам добиено еден солиден епитет од еден од членовиве кои моментално коментираат тука. Заостаната сум била, но како што му кажав и нему, горда сум што сум таква кога треба да се споредам со тоа што претставува модерна девојка за повеќето. Не сум останала сама во животов, па затоа ич не ми е гајле кој тука ќе ми се насмее или нафрли.:vozbud:

Танчерката беше случајно и ненајавено. Не се ни соблече за разлика од стриптизерот :). битно имаа желба да одат на стриптиз исто како што мислам и друг пат би иделе! и имаше и други машки што беа и ништо чудно.
се е една забава и толку...
мене ми доаѓа ова како тие што не дозволуваат стриптиз не даваат и порничи дечковците да гледаат, да се погледнуваат и оговараат други девојки и слично. ако јас ја имам довербата негова нема потреба да му забранувам. али од друга страна и се во граници на нормалата :)

секој си има мислење свое ... а јас стриптизот го сваќам како забава така да ако него го исполнува тоа нека оди

Многу јасно дека секој различно си гледа на секоја работа, нема што тука.
Туку јас пак да кажам дека звучи лошо зборот "дозвола". Плус, пак да се повторам (ќе почнам уште малку само да се цитирам вака:pos2: ), зошто некој задоволен дечко од мене да гледа порничи или да оди по стриптиз барови?
Тоа со погледнување други девојки не е баш соодветно за тука, затоа не би го коментирала.

За ова зборувам, ама морав еве вака да подвлечам.
Иначе, без пари да го пуштам? Да си одговорам за мене ... ако случајно некогаш некого јас издржувам, ни 2 денари не му давам за на стриптиз, не па за две три пива. :pos2:
Дивајн би душо...
липотице моја...
што да правим кога сум се родувал сус циганска душа...
ДАј би некој динар...
да го идем на она женските што се ваљаат у стриптиз...
Да го смирим моја душа...

Ако не ми даваш....ќе ти колнем,да знаеш !!!
А циганска клетва факјат,па ти мисли му ја...
:pos::pos::pos:

Attachments

• DSC00563.JPG
    DSC00563.JPG
    63,4 KB · Прегледи: 45
Ke ja oprajme aj aj.
Znajte shto? Gi chuvam ushte kozenite pantaloni i elek, i tangata so improviziran klun od shtrk odnapred. Koj ima sega brzo nekakov povod? :majmun9: , za cena po pp!
Ke ja oprajme so vas rabotava, ama treba malce vreme da svatite,

Дивајн би душо...
липотице моја...
што да правим кога сум се родувал сус циганска душа...
ДАј би некој динар...
да го идем на она женските што се ваљаат у стриптиз...
Да го смирим моја душа...

Ако не ми даваш....ќе ти колнем,да знаеш !!!
А циганска клетва факјат,па ти мисли му ја...
:pos::pos::pos:

Зевсус, ако сум заостаната не сум и глупава, посебно не кога се работи за англиски јазик. Дивајн на англиски би му дошло divine!
Оф мака си имам јас со вас ... :pos2:
Туку доста оф топик, ќе не бришат или ќе не бришам. Разозбилете се и продолжете ...:pipi: :smir:

Зевсус, ако сум заостаната не сум и глупава, посебно не кога се работи за англиски јазик. Дивајн на англиски би му дошло divine!
Оф мака си имам јас со вас ... :pos2:
Туку доста оф топик, ќе не бришат или ќе не бришам. Разозбилете се и продолжете ...:pipi: :smir:
Не си ти заостаната,скраја да е...
:toe:
Само што ја покажав торбата пари за стриптиз одобрена и одвоена од тебе.Има за све.
Ајмо друштво...идеме.:vozbud::vozbud::vozbud:
п.с Ќе идеме на бурек после тоа-па ќе се забавиме до кај 5-6ч.
Ти слободно легни си,ќе дојдам јас.
(хахахахаха...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom