Mädchen
Smile
- Член од
- 31 мај 2006
- Мислења
- 1.571
- Поени од реакции
- 38
И јас се сложувам со Тамарче.Не ми е сеедно дали мојот дечко ќе оди на стриптиз или не.Добро сега има разлика стриптиз и да му игра в скут.Второто во никој случај не доаќа во предвид.Не вервам дека на СЕКОЈА ЕДНА и е сеедно стриптизерка да му игра на нејзиниот дечко в скут,со ц**ките в фаца.На анкетата 48% гласале со НИКОГАШ нема да го пуштам(ако ме праша),а подолу сите дискутираат како им е сеедно.Значи, мене ми пречи дека оди. А сум сигурна дека на 60% од девојките што пишале: „Не, не ми пречи“ сигурно им пречи од проста причина шо е глупо, в крај е глупо. Не в крај, ами преглупо.
Јас кажвам како ЈАС ќе реагирам доколку би ми рекол: „Се согласуваш да одам на стриптиз?“ Нормално, одговорот би ми бил не.
Ако не ме послуша, ниту ќе му раскинам, ниту ќе му се налутам. Едноставно ќе се разочарам дека не го почитува она што мене ми пречи. Демек ако не оди на стриптиз ќе му се срони бисерот? Ќе му падни курето? Не.
И то шо велиш со газето на друга, е сосем различна ситуација од одењето на стриптизерка. Кога оди, оди СО НАМЕРА да се возбуди, а кога поминува некоја јака цура и случајно поминва покрај нас, е случајност.
Има еден куп лицемерни постови,се согласувам со Тамарче и Дивајн.
Прво:Ништо нема 100% сигурноГрешка. Тешко на тебе. Не на него. Да не објаснувам и општо и со примери, и психологија да разглабам тука. Али ко што ебе дечко ти сојки на страна во секоја пружена шанса, и ко што изневеруваат дечковци со љубоморни девојки како тебе, ниедна друга категорија на дечковци не изневерува така.
И ова ти го пишав чисто како искрена и проверена и 100% сигурна информација да си знаеш, не ми опонирај оти неам намера да трошам време, да разглабам, и да те убедувам зашто е тоа така...
Р.Ѕ. А да, и за сите што сакаат да и опонираат на Тамарче (вклучувајќи го и сопственикот на кајганава, кој што сватил дека патолошката љубомората е ендемска болест во Битола и ЈЗ Македонија) - џабе ви е, за СИДА и за љубомора нема лек. Иако за СИДА еден ден кај и да е - ќе се открие!
Второ: Ако на некоја му пречи дечкото да оди на стриптиз не ја прај болно љубоморна.
Ај сега да ве прашам вас МАШКИТЕ?Викаш ти,и ред други,не ви пречи да одите заедно на стриптиз со девојката.Ама сигурна сум дека 90% од вас под тоа да одите заедно подразбирате одење на женски стриптиз.Па не одам на бендис кај друга, воопшто не би ми пречело заедничко одење со партнерот.
Реков, ко да одиш во театар. Само што актерките носат невидливи костими![]()
А дали би оделе на машки стриптиз заедно со женската?
Да претпоставам,одговорот е НЕ.:smir: