Дали би му дозволиле на сопругот/дечкото да оди на стриптиз?

• Креатор на темата Креатор на темата medicinska
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте љубоморни ако вашиот партнер оди на стриптиз?

• само ако има роденден

Гласови: 7 7,3%
  • понекогаш

Гласови: 36 37,5%
  • никогаш

Гласови: 44 45,8%
  • нека оди ама јас да не дознам

Гласови: 9 9,4%

• Вкупно гласачи
    96
Значи, мене ми пречи дека оди. А сум сигурна дека на 60% од девојките што пишале: „Не, не ми пречи“ сигурно им пречи од проста причина шо е глупо, в крај е глупо. Не в крај, ами преглупо.
Јас кажвам како ЈАС ќе реагирам доколку би ми рекол: „Се согласуваш да одам на стриптиз?“ Нормално, одговорот би ми бил не.
Ако не ме послуша, ниту ќе му раскинам, ниту ќе му се налутам. Едноставно ќе се разочарам дека не го почитува она што мене ми пречи. Демек ако не оди на стриптиз ќе му се срони бисерот? Ќе му падни курето? Не.

И то шо велиш со газето на друга, е сосем различна ситуација од одењето на стриптизерка. Кога оди, оди СО НАМЕРА да се возбуди, а кога поминува некоја јака цура и случајно поминва покрај нас, е случајност.
И јас се сложувам со Тамарче.Не ми е сеедно дали мојот дечко ќе оди на стриптиз или не.Добро сега има разлика стриптиз и да му игра в скут.Второто во никој случај не доаќа во предвид.Не вервам дека на СЕКОЈА ЕДНА и е сеедно стриптизерка да му игра на нејзиниот дечко в скут,со ц**ките в фаца.На анкетата 48% гласале со НИКОГАШ нема да го пуштам(ако ме праша),а подолу сите дискутираат како им е сеедно.
Има еден куп лицемерни постови,се согласувам со Тамарче и Дивајн.

Грешка. Тешко на тебе. Не на него. Да не објаснувам и општо и со примери, и психологија да разглабам тука. Али ко што ебе дечко ти сојки на страна во секоја пружена шанса, и ко што изневеруваат дечковци со љубоморни девојки како тебе, ниедна друга категорија на дечковци не изневерува така.

И ова ти го пишав чисто како искрена и проверена и 100% сигурна информација да си знаеш, не ми опонирај оти неам намера да трошам време, да разглабам, и да те убедувам зашто е тоа така...

Р.Ѕ. А да, и за сите што сакаат да и опонираат на Тамарче (вклучувајќи го и сопственикот на кајганава, кој што сватил дека патолошката љубомората е ендемска болест во Битола и ЈЗ Македонија) - џабе ви е, за СИДА и за љубомора нема лек. Иако за СИДА еден ден кај и да е - ќе се открие!
Прво:Ништо нема 100% сигурно
Второ: Ако на некоја му пречи дечкото да оди на стриптиз не ја прај болно љубоморна.

Па не одам на бендис кај друга, воопшто не би ми пречело заедничко одење со партнерот.

Реков, ко да одиш во театар. Само што актерките носат невидливи костими :)
Ај сега да ве прашам вас МАШКИТЕ?Викаш ти,и ред други,не ви пречи да одите заедно на стриптиз со девојката.Ама сигурна сум дека 90% од вас под тоа да одите заедно подразбирате одење на женски стриптиз.
А дали би оделе на машки стриптиз заедно со женската?
Да претпоставам,одговорот е НЕ.:smir:

Зевсус, целата финта е во тоа што најчесто по стриптиз барови одат попалени мажи кои свршаваат на таквите девојки кои ги опиша. Нејќам мојот партнер да е во таква група. Тука стриптизот не е тоа што би требало да е.
Затоа зависи и кој е човекот или жената со кого/која си, па дали е за мирно да се согласиш да оди сам/а или не, покрај другото. Тука немојте да ми се фрлате со муабет дека сама избирам со кого сум, дека не секогаш и не сите имаме партнери какви што сакаме, заслужуваме и ни требаат. Значи зборувам општо.
И пак на крај ќе додадам ...не гледам причина зошто некој би имал желба да оди да гледа туѓи голи тела, кога доколку е во врска има толку многу поубави работи за правење.

Ај сега да ве прашам вас МАШКИТЕ?Викаш ти,и ред други,не ви пречи да одите заедно на стриптиз со девојката.Ама сигурна сум дека 90% од вас под тоа да одите заедно подразбирате одење на женски стриптиз.
E лошо претпоставуваш, одговорот е ДА.

Дај бе мајку му, поработете на апгрејдување на свеста во Битола. Не ме чуди што ви се појавуваат вакви кампањи:

kampanja.jpg

E лошо претпоставуваш, одговорот е ДА.

Дај бе мајку му, поработете на апгрејдување на свеста во Битола. Не ме чуди што ви се појавуваат вакви кампањи:

kampanja.jpg

А оти са збораш така? :)
Дај жити се, 90% од машките ќе речат: „Нема шанси, не сум педер да гледам мажишта кај шо ми играт“
Со глата гарантирам дека така ќе речат.

НЕ.
Знаеш зошто?
Не постои боље место на планетава-земја за да се смуваш (зборам да отидеш како машко) од дискотека во која што има машки стриптиз. :wink:
Па таму врие од женски.
:toe:
Момците ќе си одиграат и ќе си заминат.
А шоуто...тек тогаш уствари почнало.

Дај жити се, 90% од машките ќе речат: „Нема шанси, не сум педер да гледам мажишта кај шо ми играт“
Така е Тамарче и јас гарантирам со глата:pos2:
Се имам најдено во ваква ситуација и одговорот бил секогаш тој:„Нема шанси, не сум педер да гледам мажишта кај шо ми играт“
А женските да оделе заедно со дечкото на женси стриптиз не ги прај лезбејки а?
И дај ви се молам,оти се повикувате само на Битола.Па во сите градови е истото.

НЕ.
Знаеш зошто?
Не постои боље место на планетава-земја за да се смуваш (зборам да отидеш како машко) од дискотека во која што има машки стриптиз. :wink:
Па таму врие од женски.
Момците ќе си одиграат и ќе си заминат.
А шоуто...тек тогаш уствари почнало.

Зевсус, прашањето беше ако те викни женската твоја дали ќе одиш, а не сам да одиш..

a be, oti ste za nikade, na mashki striptiz najlesno se fakaat devojki...!
A za temava ima eden uslov.... samo dokolku chustvoto e obostrano, odnosno i taa mene me pushti da odam na striptiz bez nea....
si idam fino kulturno jas na odmor so drugar mi u Bugarija se smestuvame karshi striptiz bar, sluchjano se naogame so edna negova bivsha ljubov i nejzina prijatelka i veke od vtoriot den 'peripetii':
-ke se najdeme na striptiz, beshe muabetot.
A znaete koj mi/ni beshe uslovot togash da ideme? M? 'Samo dokolku predhodno si napravil 2-3 partii doma', da bidesh prazen i da ne ti se diga! Idi da te vidam ako si maz....

Шо си луда...
Бооо....:pos2:
А бе нека играат-кој ги гледа,кој им ебе матер на нив.
Ќе одиграат и гит да ги нема (башка-искрено нема некој драж у тоа да гледаш машко тело на стриптиз).
Тамам ќе ја загреат публиката-кон која што имам искрени симпатии.

И сега...кај е поопасно-на машки или на женски стриптиз?
А Тамарче ????? :pos2:

Зевсус, прашањето беше ако те викни женската твоја дали ќе одиш, а не сам да одиш..

:pos2: :pos2: :pos2:
Шубаво се насмеав на темава вечерва ...

Туку паше бе, зошто да не оди. Ќе оди, а и ако се реши девојка му да залепи некој денар во тангата од стриптизерот, ќе и аплаудира. Кој ти е крив па тебе што немаш дечко како Зевсус?:toe:

a be, oti ste za nikade, na mashki striptiz najlesno se fakaat devojki...!
A za temava ima eden uslov.... samo dokolku chustvoto e obostrano, odnosno i taa mene me pushti da odam na striptiz bez nea....
si idam fino kulturno jas na odmor so drugar mi u Bugarija se smestuvame karshi striptiz bar, sluchjano se naogame so edna negova bivsha ljubov i nejzina prijatelka i veke od vtoriot den 'peripetii':
-ke se najdeme na striptiz, beshe muabetot.
A znaete koj mi/ni beshe uslovot togash da ideme? M? 'Samo dokolku predhodno si napravil 2-3 partii doma', da bidesh prazen i da ne ti se diga! Idi da te vidam ako si maz....

Барем еден искрен пост, дека би ви се дигнал таму. Што муабет појќе да правиме?
Част и чест на искучоци, но ете јас не верувам дека повеќето би останале рамнодушни. Мажи сте ако не па.

А бе тоа ти објаснувам,аман.
На машки стриптиз одиме у напаѓачка формација.
Јас и макс. уште еден другар.
А на женски идеш да одмараш.
И може и цело село да го викне ако сака барабар со неа.
Не ме тангира.
Ќе пиеме по едно и со нив...ќе размениме некој коментар.

Џабе, не се разбираме ич. Јас друго ти велам, ти друго пишиш.. :)

еееееее еднаш со дечкото и другари досадно ни беше и им викам има во една дискотека стриптиз машки и прво они абе што ти е ова она ... и после отидовме и на крај ми рекоа леле ова интересно е!!!!
зошто?
Зашто беа 99% женски и супер си поминаа. а случајно се погоди и танчерка од Белград што како другарка на стриптизетов му беше, па се заигра цурава и малку и они исплакнаа очи :)
некако пресериозно се сваќа ова со стриптизов, но сепак и донекаде ги сваќам тие кои тоа не го почитуваат се е индивидуално. Али сепак ако некој те сака и почитува, него тоа зјапање и танцување саат време со стриптизерка ништо нема да му значи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom