Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Не гледам причина зошто некој би пишал дека не му пречи ако му пречиЗначи, мене ми пречи дека оди. А сум сигурна дека на 60% од девојките што пишале: „Не, не ми пречи“ сигурно им пречи од проста причина шо е глупо, в крај е глупо. Не в крај, ами преглупо.
Добро, знам дека кажуваш како ТИ би реагирала. Не лути се, си прајме муабет:smir:~*Tамарче*~ напиша:Јас кажвам како ЈАС ќе реагирам доколку би ми рекол: „Се согласуваш да одам на стриптиз?“ Нормално, одговорот би ми бил не.
Не го разбирам тоа: „Ако не ме послуша...“~*Tамарче*~ напиша:Ако не ме послуша, ниту ќе му раскинам, ниту ќе му се налутам. Едноставно ќе се разочарам дека не го почитува она што мене ми пречи. Демек ако не оди на стриптиз ќе му се срони бисерот? Ќе му падни курето? Не.
Што е тој за да те слуша и да ти биде послушен

Во ред, ти ќе се разочараш бидејќи не го почитува она што ти пречи. А што ако нему му пречи што ти не ја почитуваш неговата желба да оди со другарите на стриптиз? И со тоа се искажува недовербата во него, а и во себе.
Eпа тоа е она што ти мислиш. Ти мислиш дека оди со намера да се возбуди. Зошто воопшто ти да се замараш со тоа дали ќе му стане на некоја таму ако си сигурна во себе?~*Tамарче*~ напиша:И то шо велиш со газето на друга, е сосем различна ситуација од одењето на стриптизерка. Кога оди, оди СО НАМЕРА да се возбуди, а кога поминува некоја јака цура и случајно поминва покрај нас, е случајност.
А тоа со случајноста... Без разлика дали е случајно или не, тој може да се надрви на друга, а ти да си до него.
Она што сакам да кажам - ако партнерот сака да се надрви на друга, тоа ќе го направи и кога си покрај него, не мора да оди на стриптиз.

а во случај коа би му рекла неможе,тој може да отиде без мое знаење и тогаш е многу полошо.