Да сте на власт, што би промениле ?

• Креатор на темата Креатор на темата Imtechiquemk
  • Време на започнување Време на започнување
Во превод: ќе добие кур по чело.
Само во кур ви е памето
Автоматски споено мислење:

Веројатноста е дека јас со моите 193цм тебе би те смачкал ко пикавец во место. Без куршум. Со показалецот.
Автоматски споено мислење:

И дефинитивно ќе е во 7 милиметри, а не солидните 19ет Византиски центиметри.
Потешко од кур нема кренато ќе ме смачкал, пуши си и ќути си, не си ја барај бељата.

Потешко од кур нема кренато ќе ме смачкал, пуши си и ќути си, не си ја барај бељата.
Оди напиј се Бизохексал и прекрсти се пред олтарот на Тодор Александров пред спиење.
Ќе ви дојди времето. Рано е.

Боли вистината, затоа така те тригернав. Мислам тебе секој втор те тригернува, имам чувство дека секој фашистички говор е проследен со мини инфаркт.
Пола од овие шо ги напиша овде, биле толку начисто со себе и со Македонизмот, колку и извесен @Matt Bevilaqua и слични самопрогласени дупли агенти овде. Над гла да ви свршам.

Тие моите, кој јас ги постирав - биле тотално на чисто со себе, затоа се умрени во 44та. Еден Борка Талески никогаш ама ДАЛИ МЕ РАЗБРА??? НИКОГАШ!!! НИКОГАШ! НИКОГАШ! - нема да крени споменик на Тодор Александров. Како партијата твоја мочана.
Да ти ебам фашистичкиот гадур. Сето на Голи Оток би ве начукал.
> Зборува за дупли агенти.
> Се потпишува Basileos Teodoro.
:cautious:

> Зборува за дупли агенти.
> Се потпишува Basileos Teodoro.
:cautious:
Акаунтот ми е на мене пародија на балканското постоење. Не земам пари од Атина, ко некој од Софија.
Да бев до тоа дереџе дојден, така да земам пари во животот, сам ќе си свирнев 7 милиметарски.

... политички активен еден мандант од 4 години и толку од политичка кариера.

... во која партија те избрале и си добил мандат како пратеник, таму ќе си останеш цел мандат, а не префрлување од една партија во друга или независен во ист момент, како и неможност да се биде пратеник во Собрание со двојно државјанство.

... услов за Директор во сите институции задолжително полагање тест за Директор, а не како сега да се шлепат како В.Д. Директор и тоа со најмалку 7 години работно искуство во таа професија, а не паднати од Марс и задолжителен услов да не биде партиски член и да нема двојно државјанство.

...забрана на градење на комплекс на згради ако не се обезбеди и катна гаража, парк со катче за децата.

...куќниот совет да не плаќа за заеднички простории индустриска струја да биде ослободен од ддв при купување наменски делови за лифт, хидрофор и други заеднички алатки и да биде правен субјект да можат станарите кои прават проблеми и не се вклопуваат во заедничко живеење непочитувајќи го куќниот ред да бидат иселени принудно и нивниот стан продаден.

... да се активира здравствена електронска картица и да се одели приватното од јавното здравство и забрана за работење истовремено и во приватна ординација и во државно.

...тестовите и писмените задачи во текот на годината, на полугодие и на крај да бидат електронски програмирани и самиот компјутер да ја даде заслужената оценка според решените тестови, а не според човечки фактор, а секој ученик годишно да прочита најмалку 10 книги кои исто електронски ќе ги раскаже, секое незадоволство или жалба да се испрашува комисиски со присуство и на едиот или двата родители.

... секоја фирма која во текот на годината ги покачува цените, да нема право на крај на година да дели девиденда.

... да се укине регулаторна комисија за енергетика и да се активираат сите водни ресурси на хидроцентрали, сопствен јагленокоп и термоцентрали.

...забрана на увоз на сите зеленчуци и овошје што може да го производи нашиот земјоделец со субвенции и помош од државата да се пласира целосно директно од нива на пазар без прекупци и препродавачи.

... забрана на питачење и вознемирување со сопствена музика со звучници низ градски улици.

... сите келнери кои служат храна да бидат со униформа и со престилка, сите вработени во општина на работни места да бидат со одела или со класична облека строго забрането фармерки и патики.

... сите здравствени работници зависно од работна позиција да бидат во исти соодветни по боја униформи, жените со собрани коси без долги вештачки нокти, марами, долги обетки, украсни шноли и ненападно шминкани, мажите со оформена брада и фризура и тука исто така исклучени како облека фармерки и патики на работно место.

...забрана и исклучување од работа на полицајците ако за работно време на терен седнуваат во кафич, ресторан или пушат јавно на терен.

На ликови како Доста Димовска и Љупчо Џорџиоски би им забранил формирање на партии. Како Вмаро-Дпмне на пример. Оваа Партија е погребот на Македонија. Затоа ги мразат Левичарите и плукаат по Ослободителите од 20ти век. Затоа му креваат споменици на ликови ко Тодор Александров.

Итно би вовел ВИЗЕН РЕЖИМ за Татарија, бидејќи има закана од наплив на блгарски (фалц) евра

Повеќето се ок, ама 9ката има да се злоупотребува јако од неколку малцински заедници, да не кажам и 6ки ќе раѓаат за дупли пензии.
Тие че се депортираат, то е најлесното нешто, зашто нема потреба од нив и се паразити на секое бело општество.

Оди напиј се Бизохексал и прекрсти се пред олтарот на Тодор Александров пред спиење.
Ќе ви дојди времето. Рано е.
Шо време ќе дојди бе гнидо, ајде спремни сме на секакви времиња бујрум ако ви држи.
Крв ќе промочате сите душмани на Македонија.

Шо време ќе дојди бе гнидо, ајде спремни сме на секакви времиња бујрум ако ви држи.
Крв ќе промочате сите душмани на Македонија.
Душман на Македонија не може - и нема да биде нејзиниот креатор. Ние ја создадовме, за вие да и се мочате над глава ете 40ет години. Ако. Ќе дојди и на оваа ебано глупа ера и поглавје од нашата историја крај.
Душман на Македонија е Љупчо Џорџиоски и сите од неговата партија. Па и Сдсмовците ете, немаат овие допирна точка со левичарски ставој и дигнитет. Приватизатори и капиталисти бетер од Мице хидроелектрани беа, а богами и бетер од секој пратеник со милионски патни трошкови и сало во вратот денес. Ламји и тирексови одвртени за ефтини пари зборуваат за светост и за Македонија. Ех животе.
Ако. Рано ви е. Ќе ми го памтиш зборот.

Би ја намалила платата на пратеници, министри, судии.
Општествена работа не треба да се гледа како начин на збогатување.

Не е баш паметна работа тоа, квалитетни луѓе што си ја знаат вредноста не идат на одговорна функција за мали пари (ризик, стрес итн)

А шалабајзери ќе дојдат и за минималец ако треба, ама затоа ќе ја искористат функцијата да се збогатат нелегално

Душман на Македонија не може - и нема да биде нејзиниот креатор. Ние ја создадовме, за вие да и се мочате над глава ете 40ет години. Ако. Ќе дојди и на оваа ебано глупа ера и поглавје од нашата историја крај.
Душман на Македонија е Љупчо Џорџиоски и сите од неговата партија. Па и Сдсмовците ете, немаат овие допирна точка со левичарски ставој и дигнитет. Приватизатори и капиталисти бетер од Мице хидроелектрани беа, а богами и бетер од секој пратеник со милионски патни трошкови и сало во вратот денес. Ламји и тирексови одвртени за ефтини пари зборуваат за светост и за Македонија. Ех животе.
Ако. Рано ви е. Ќе ми го памтиш зборот.
Каков креатор вие ја уништивте, знаме, име, историја, јазик се вие кои сте демек лево ориентирани продадовте на грците и бугарите. Затоа треба да се истребите од Македонија, со вас Македонија ја нема, без вас ја има едноставна равенка.
И љупчо, и заев и бучко и бранко и таче ќурка и 80-те изроди кои гласаа за северна во собрание, и 600 те илјади кои гласаа за северна на референдум сите тие се душмани кои треба да не постојат. Башка грци, бугари, арнаути и срби.

Ни играчка пушка нема држено, си играл со барбики како мал и се заканва ќе ни дошол крајот, а згора и не живеј во Македонија, фатил магла странство да се кова и да гланца пиштоли и од таков демек треба страв да ми е. Педерска работа.

Не е баш паметна работа тоа, квалитетни луѓе што си ја знаат вредноста не идат на одговорна функција за мали пари (ризик, стрес итн)

А шалабајзери ќе дојдат и за минималец ако треба, ама затоа ќе ја искористат функцијата да се збогатат нелегално
Да им ја качиме уште 70 посто, многу стрес имаат

Back
На врв Bottom