"Д Расмус" во Скопје @ Хард Рок - 11.02.2009

Е ок де друже, нормално дека нема да ги споредуеме сеа со факинг метал бендови, а уште помалку па со метал легенди, коа Финциве се поп-рок и не креираат ништо револуционерно. А муабетиве околу позерство... Шо има везе па сеа позерство со овие жити све? За некого можда се многу пари 700-900 денари да даде за бендов, ја ваљда ќе ги дадам, ќе размислам :) Да се работеше за 69 Eyes немаше иччч да му ја мислам, ал то е сеа... Ја одма си помислив, не знам зашо, дека во пакет ќе дојдат со Расмусиве :))) Ај ваљда набрзо и они, и некои други многу поквалитетни имиња ќе дојдат во Македонијава...

ако знае некој колку ке бидат картите одма пп:vozbud:

од толку ногу квалитетни бендови по свето, мораше баш овие да ги донесат, ама ич не ми се по ќеф, ај да се надевам дека нешто ќе крене на поарно, бар се осмели некое позвучно име да не посети,мада лошо, али за кој како...

Ма баш се топ. Ги слушаат разни генерации и помали и постари, универзална група се. Може да се отиде ако не опнат некоја цена па да ме боли глава 3 дена:nesvest:

Мислам дека Авилон не се одговорни за овој така да речам мини концерт....него они самите сакале овде да настапуваат...а и бај д веј мн лоша дата одбрале..работен ден :toe:

на веб страната на расмус скопје веке не го пишува како дел од турнеата ???
на страната на авалон нема нисто ново...:toe:

јас си резервираф карти ама немам со кого да одам до тогаш ке најдам сигуно хех иначе картите ке се од 700-900 чекале потврда от менаџерот :helou:

Нит ми се свиѓа нивната музика, нит ја слушам, ама ми се свиѓа што најпосле почнаа нашиве куќи да носат звучни имиња за кои до пред некое време мораше да се иде до Белград или Софија.

Само, во Хард Рок ќе се испокоља народот, гужвишта тешки, не се прави концерт во диско, особено не на странски мегапознати ѕвезди.

epa ako ti se ne svigjat nivnata muzika shto barash da pishash na tema posvetena na niv upm bre:uvo:

на веб страната на расмус скопје веке не го пишува како дел од турнеата ???
на страната на авалон нема нисто ново...:toe:

Страната на Авалон не е апдејтувана од кога е напраена...

Дадоа прееска реклама на тв за концертот...
Јас сакам да одам, најверојатно во пон. ќе купам карта, ако има.

И мислам дека нема да има многу гужва, зошто ќе има најмногу фанови гарант, не знам. Плус и работен ден е. Али би требало да биде добро. Добар е цел нов албум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom