"Д Расмус" во Скопје @ Хард Рок - 11.02.2009

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.100
Веб-сајт
www.kajgana.com
На 11 февруари, во клубот "Хард рок" во Скопје концерт ќе одржи Финската готик рок атракција "Д Расмус". Групата која имаше голем број на хитови во изминативе 5 години, оваа зима е на европска турнеја и промоција на новиот албум"Блек роузис", како загревање за летната фестивалска турнеја.
rasmus.jpg
Интересно е што, по барање на бендот, тие ќе свират во Скопје, а не во Белград како што првобитно беше објавено.

Финските рокери ќе гостуваат во Скопје само еден ден по концертот на "Ајрон Мејден" во Белградската Арена. Влезниците за овој настан ќе бидат во продажба од понеделник, 26- ти јануари.
Сите фанови на групата,поради ограничениот број на влезници, уште од 16-ти јануари ќе можат да си резервираат билети на info@avalon.com.mk

Извор

А да не има некој информации колку ќе бидат картите па за да можеме да си резервираме:)

А да не има некој информации колку ќе бидат картите па за да можеме да си резервираме:)

И ја ова сакав да прашам.

Леееле, Господе, Расмус у Скопјеее.. Ќе ме стегне срцевооооооооооооооооооооооооооооооооооо ...:vozbud:

Лејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Овие ги слушав седмо накај осмо, добри песни прават, ќе се тешам со нив во слушај ако не одам на Мејден.

леле не ми се верува...после толку време....ајде плс некој нека пише колку ке бидат картите:smir:

Првата рок група којашто почнав да ја слушам, негде накај 6то одд. :) Интересни ми беа, бар тогаш, сега не ми се ништо посебно, ама може да се отиде :)

Лелелелеле, ако си набавам базука до тогаш, МОРА да идам!

П.С: Упс, во јавност кажав. -.-

Без разлика колку е карта уште од сеа ќе почнам да штедам:vozbud:Ауууу:vozbud:На ова мора да се иде!:vozbud:

И ја ова сакав да прашам.

Леееле, Господе, Расмус у Скопјеее.. Ќе ме стегне срцевооооооооооооооооооооооооооооооооооо ...:vozbud:

Мене веќе ме стегнаааа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Мора да се иде. На 16 во 00.00 резервирам карта =]

Интересно е да се види. Иако не сум некој фан на бендов ке идам за да направам квантен скок малку од ова другово што го нудат кај нас за концерти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom