Црвенковски го разреши Димитров

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Toj shto sedeshe za vreme intoniranjeto na himnata gi izgubi izborite vo Makedonija. A gi izgubi i partiskite izbori. Toa znachi deka Gruevski (koj shto ima mnogu povekje gafovi napraveno vo korist na bugarite) kje pomine mnogu polosho.

p.s. Ushte chekame na tvoite argumenti. So plukanjeto dosaden stana, ne e interesno.

Изгубил избори....не му пресадиле сива маса па да се промени за 180 степени после изборен пораз бе бате :)
И кои аргументи ги чекаш од мене, не капирам?

Toj shto sedeshe za vreme intoniranjeto na himnata gi izgubi izborite vo Makedonija. A gi izgubi i partiskite izbori. Toa znachi deka Gruevski (koj shto ima mnogu povekje gafovi napraveno vo korist na bugarite) kje pomine mnogu polosho.

p.s. Ushte chekame na tvoite argumenti. So plukanjeto dosaden stana, ne e interesno.
ziti mene kazi mi eden gaf na gruevski vo korist na bugarite?
ama gaf da e, mislam deka znaes koga veke go upotrebuvas kako zbor?

ziti mene kazi mi eden gaf na gruevski vo korist na bugarite?
ama gaf da e, mislam deka znaes koga veke go upotrebuvas kako zbor?

Шатев, нема сврха да го воздигнуваме Груевски:

1. Не заслужил.
2. На Месија се исто ќе му е.

Дајте аналитика, поткрепени ставови. Така се тренира мозок (од оној делот кој може да се тренира).

И ставрно жал ме фаќа што сеуште многу луѓе го гледаат Б. Ц. во сдс како тито, да се надеваме дека ќе се намали бројот на таквите и малку ќе се размрда трулата, издувана македонска политичка сцена преполнета со деспоти.

Za toa deka presedil intonacija na himnata.

Ќе мора да ми веруваш на зборот... она што сум го видел со свои очи на ТВ пред години е она што го знам. Поткрепата за извлечените ставови сум ја зацементирал читајќи литература низ годините, секаква.

Неисе, немам воља да се обидувам да ти рушам митови - секако нема да примиш ништо.

Да се фокусираме на гестот на Црвенковски во однос на учеството во преговарачкиот процес.

Шатев, нема сврха да го воздигнуваме Груевски:

1. Не заслужил.
2. На Месија се исто ќе му е.

Дајте аналитика, поткрепени ставови. Така се тренира мозок (од оној делот кој може да се тренира).

ne be koj go vozdignuva ne mi nosi leb mene gruievski po doma, samo me zanima mesajava koga barata so termini da mi pokaze eden.

p.s. naebav sega vo stabon ako go procitaat ova ))))))))))))))

Dimitrov kutriot ne ni znaese deka moze da bide razresen ..moken e Brane ..sigurno vo holot mu teknalo na ova

Dimitrov kutriot ne ni znaese deka moze da bide razresen ..moken e Brane ..sigurno vo holot mu teknalo na ova

Ако мислиш дека Бранко Црвенковски е толку лекомислен кога е во прашање неговата кожа (потсетување: Димитров е поставен на позицијата преговарач во 2003-та на предлог на Црвенковски) тогаш, си наивен.

Naprotiv...Dimitrov e spasen od linch po eventualna promena na ime a odgovornosta odi kaj Protugjerov i G'uevski.Taka da povtorno po kojznae koj pat G'uevski e maestralno nasednat od Brane a normalno G'uevski po kojznae koj pat vo kjorsokak...64 pratenici na DPMNE e najpogubno za G'uevski...plus dvotretinsko mnozinstvo = nema koj da obvinuva za obstrukcii...povlekuvanje na Dimitrov = kapak :helou:

Naprotiv...Dimitrov e spasen od linch po eventualna promena na ime a odgovornosta odi kaj Protugjerov i G'uevski.Taka da povtorno po kojznae koj pat G'uevski e maestralno nasednat od Brane a normalno G'uevski po kojznae koj pat vo kjorsokak...64 pratenici na DPMNE e najpogubno za G'uevski...plus dvotretinsko mnozinstvo = nema koj da obvinuva za obstrukcii...povlekuvanje na Dimitrov = kapak :helou:

И според тебе кој од тоа најмногу ќар?

Димитров си е само средство за остварување на целта на БЦ.
А иначе дека БЦ е стар вк нема муабет.
А за тоа шо праи БЦ нека ви текне само на скечот коа иде у Идризиво (абе шахови има,оние со чоја шо не се слуша нишо коа трзаш потез)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom