CrowdFlower акаунт

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
439
Поени од реакции
250
Здраво дечки,

ме интересира дали има некој што има работено таскови на CrowdFlower (тоа се оние MiniJobs што ги има на страните како Neobux, Clixsense, SuperRewards) го има баталено акаунтот, а има кренат Lvl1 Badge или повисоко?

Јас колку и да се трудам на мојот - никако не ми дава да кренам Badge 1.. иако ги исполнувам сите услови..

Ми вика: „Something else is preventing you from leveling up....

И веќе со месеци ми нема конкретен таск дадено да решам..

Би сакал да почнам да решавам задачи на нечиј друг акаунт.. да видам како ќе оди..

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
незнам
тукушто почнав microworkers ако е слично, со намера да соберам пари од кликање и да си пуштам своја кампања со парите
И собрав 10 долари ама... сепак ми бара да качам 10 долари од картичка за да пуштам кампања, може само првиот пат да е така
а може и да престанам да се малтретирам и да си платам а овие до сега 10 -20 долари да си ги симнам
Сакав да ти кажам дека се можни 50 евра месечно од microworkers .... ако не цркниме од досада :)

Член од
22 април 2005
Мислења
1.331
Поени од реакции
504
Jas imav akaunt vo 2013 pa bataliv, sega mi dade entrance exam go pominav so 82 posto ama kaj toa od 2013 mi dava major flag i ne mi dava da prodolzam so rabota. Porano vo 2013 nemase vakvi gluposti so crowdflower. Muslam deka namerno imaat ova napraveno za da nema mnogu lugje da rabotat t.e selektivno e

Kajgana Shop

На врв Bottom