Deneska ja iznacitav temava i normalno da se nadovrzam vo nea bidejki sum eden od poranesnite ,,zavisnici" od Conquer online. Zapocnav da ja igram use pred 3ipol godini na pocetokot ne mi bese taka privlecna no kako pominuvase vremeto mi stanuvase se pointeresna i pointeresna , koga totalno se ,,zanesov" vo conquer se zaboravav najmalce 5casa na den a za najmnogu da ne zorime, uspeav da napravam nekolku conquer ,,zverovi" : Water115-Tro131-Tro ( full super socket +4 , normalno so 2soc weapons) i Archer131-Archer130 (full super/elite socket), warrior 122LVL (full elite-super so super 2soc wand) i isto taka full plvl oprema za pukanje waters...
Conquer vise ne igram od uste pred 6-7 meseci , bidejki jadev hack na site karakteri istovremeno, edinstveno mi ostanaa plvl itemsot i nekoe db.Koga ke se setam kolku vreme sum izgubil na ovaa igra mi ide da go iskrsam kompjuterov , no sepak sum steknal mnogu prijateli preku conquer , isto taka sve so mi ostana go sitnav na ,,kopiljacite" si sobrav okolu 170 evra i bye bye conquer online ... sepak sea si imam edno trojance 110lvl so sup 2soc club , eli 2soc blade , eli soc corona ,eli soc boots, uni soc armor, super talismani... i si go koristam sabota-nedela koa ke mi bide dosadno da si pozboram so poranesnite friends

. taka da decki dokolku ne sakate da gubite godini na conquer voopsto ne pocnuvajte
ps. igrav na GemWorld ---> Turquoise