Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Типот со еден збор е ДЕГЕН......

МаРиНа`Ох напиша:
голо стомаче?!!?!?!?! претпоставувам рамно и со 3 реда мускули на него...
Леле ме умре од смеење.

А за Жерард, а бре за донесување на некоја пејачка од Украина и не е некоја посебна филозофија. Јас типот го имам видено 2 пати во живо. Прв пат во ГТЦ со една дупло пониска од него и со фино обликувано тело целата у фард и сл шмизла униформни парчиња облекаи нешо збореа за сукњи. А вториот пат беше кога чекаф на ред за пасош позади МТВ. Убавецот доаѓа и му се обраќа на првиот полицаец таму: Јас сум преку Борче началникот. Е голем пенис ако си (си помислив). И ојде накај ова што е за изводи или државјанства. Веројатно на сите попат им кажувал дека е преку дотичниот чичко полицаец, или началник ватевер.
Многу ме вадат од патики такви типови... но за жал таквите како него имаат слободен пат кон успех во нашата „држава“.

И за крај манифестацијата му е поружна од оние што ги организаираат Антонио Димитриевски или Иван Мирчевски (вториов ист по големина и физичка и интелектуална како претходниот само троа години постар).

А за Жерард, а бре за донесување на некоја пејачка од Украина и не е некоја посебна филозофија.

Иронија! Иронија! Иронија! Многу голема доза на иронија упоребив.. дури се предозирав :shock: :shock: :shock:

:wink: :D

еве го од некоја си годинашна манифестација во Струга.
7-thumb.jpg

Го нарекуваат новиот Џаро :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Патем... знаете ли што награда доби Руслана? Нешто како европско гранд при или најдобрата пејачка во Европа?! Замислете дебелкото доделува награда за најдобра пејачка во Европа. Ај замислете си...

а? :msc3:

Macedalien напиша:
Еве го истајф :mrgreen:
Благодарам Маседалиен.
Почнав да затварам очи кога на мониторот ке ја видев сликата, и скролував до доле со надеж дека последниот пост не е од тебе.

Macedalien напиша:

Шо значи ќе нема на шо да се смеам сега... :lol:
П.С. Нема да завршам во душевна болница, поради смеење... :lol: :lol:

Tonchie напиша:
Macedalien напиша:
Благодарам Маседалиен.
Почнав да затварам очи кога на мониторот ке ја видев сликата, и скролував до доле со надеж дека последниот пост не е од тебе.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не мораш сеа да скролаш - си замина чудовиштето!!!!

vodkamixx напиша:
Шо значи ќе нема на шо да се смеам сега...
П.С. Нема да завршам во душевна болница, поради смеење...

Ма ја ти предлагам да го фатиме овој и да го носиме во санаториум - не тебе!!! Ти си арен :wink: (дури и ми се свиѓаш!!! :wink: :lol: :twisted: ).

Шуќур...... :roll:
Го тргна.....

За стомачните... Некои работат на стомачни со 4 плочки, а овој работи само на едната! :lol:

Него, има некој што го познава, па да му каже да се зачлени на форумов? :lol:

Ви пренесувам еден лог од ИРЦ:

[17:55] <getzbi> ovoj e onoj bojan pederot?
[17:55] <getzbi> :D
[17:56] <Acids> da!
[17:56] <Acids> :))))))))))
[17:57] <getzbi> bwahahaha
[17:57] <getzbi> kakov de4ko ej
[17:57] <getzbi> na eden moj drugar mu rekol deka ke mu dae 100 evra da mu bide dechko
[17:57] <getzbi> i da se izdupat ednash

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако ова е вистина....
Јас скокам од највисоката зграда со која е збогатен урбанистичкиот план на Скопје!!!

Не знам каде прочитав ова ама дебилов бил на ТВ у стил да каже што сакаат младите тинејџери денес. И колумнистов вика: "Па добро бе, кај се тинејџериве да скокнат и да му скинат веѓа на говедово??? Како можат да дозволат таква сподоба да збори у нивно име???????"
И со право... :wink:

Chandler напиша:
Не знам каде прочитав ова ама дебилов бил на ТВ у стил да каже што сакаат младите тинејџери денес. И колумнистов вика: "Па добро бе, кај се тинејџериве да скокнат и да му скинат веѓа на говедово??? Како можат да дозволат таква сподоба да збори у нивно име???????"
И со право... :wink:
Мислам дека во Антена го пишуваше тоа, или можеби сум во грешка.....

Tipcevo e kraj.Neznam kako moze nekoj covek da ne go saka? Milslam samo pogledni go toa mucence na slikata ,pa taa shatirana i ispeglana kosa,pa tie race.... lepota .... Mnogu sakam da go zapoznaam cisto da go prasam dali kje moze da mi kaze od kaj gi kupuva stiklite epten se top :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Ozbilno,tipov e 100 procenti retardiran -nema sho natamu da se diskutira...Osim moze da se kaze deka -eve ova e moj predlog- da otvorime ziro-smetka i da sobirame pari za da mu pomogneme da si go smeni polot t.e da go otstrani toj zakrzlaven izrastok megjunozete sho sigurno od 2-3-4 cm ne e poishe...KOJ SAKA DA DONIRA NEKA SE PRIJAVI... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Pozdrav :P :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom