Championship Manager 03/04

  • Креатор на темата joe.b
  • Време на започнување
J

joe.b

Гостин

Дефинитивно еден од најинтересните менаџери до пред 9-10 години.
Не знам колку од вас го има играно, а тој што го играл сигурно ќе му текне на Максим Тсигалко, Анатоли Тодоров, Георги Какалов, Черчи, Симонета, и останата банда што кинеа на овој менаџер.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom