Македонче-Мк
Experto
- Член од
- 13 декември 2011
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 43
Челзи ке ја земе ,многу мали шанси му давам на Баерн
И ја би сакал Челзи да земе али тешко ќе биде.Една утакмица е и свашта може да се деси,според мене нема фаворит во финале.Челзи ке ја земе ,многу мали шанси му давам на Баерн
Во право си нема фаворитиИ ја би сакал Челзи да земе али тешко ќе биде.Една утакмица е и свашта може да се деси,според мене нема фаворит во финале.
Последен пат кога Баерн освои го помина Реал во 1/2 финале, со победа од 2:1 дома и тоа беша 2 години после поразот во финале на Ноу Камп од Манчестер. Сега се две години по поразот од Интер на Бернабе... И тогаш Баерн играше со екипа која немаше освоено ЛШ а имаше изгубено финале (Валенсија).Интересено.
Исто се дешава со Челси, не бери гајле. Се спремаат за финале самоПа коа можеше од Дортмунд да го примиме пет пати по ред, овој пат со пет парчиња, не гледам зошто Челзи не би можел да тепа среде Минхен... Не ми е јасно како оваа иста екипа одигра таков двомеч со Реал пред две недели а сега прима голови ко петлиња да си пуштил да играат против професионалци
Исто се дешава со Челси, не бери гајле. Се спремаат за финале само
Најверојатно Борусија во супер-купотNekoj ke go jade gnevot, kao togas koga dadovme 20 gola vo tri natprevari posle nekolku losi rezultati!