Carl Cox, 08.05.2008 @ Metropolis Arena, Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ќе бидам на Карл Кокс јеа... Кралот на техното иде у МК. Ќе биде топ дефинитивно!!!

И јас идам сигурно,се надевам нема да има никави разочарувања

Минатиот пат коа беше дебелиот во летен колосеум беше кркљанац, богами и сега нема да биде поразлично, само се надевам на профи вентилација :) и среќни и насмеани фаци, поз луѓе се гледаме вечер на дрмање ајее!

Тргааааааааааааааааааммммммммммммммммммммм !!!!!!!

мераци беше еееј.
лефонК и ајсберг лом напраија.
флодер малце затапе атмосферата , ама коадојде дебелиот..........
останав без зборови

auuu bas bese jakoooo:) dobro zurce stvarno...

Епа фала ти Cox што ми го направи баш овој ден најубав
Многу добра журка,оддамна не сум си поминала вака најсупер.Не очекував дека ќе биде волку добро
:cuc:

Не ги фатив тие пред Кокс, шо рокаа , уствари може флудер малце ја фатив, ама дебелиот не измести сите таму колку и да бевме, со мешање стилови, опасен избор на тракишта, од крајност до крајност, ама по негов терк стокмено, абе не е мастер за џабе типот е жива легенда, и по трет пат ако дојде пак нема да го пропуштам, лудило беше вчера нема што :)

едит
кој не дојде нека не жали, ма нека плаче нека рика нека урла :pos:

Како поминавте на Карл Кокс?

Bidejki imase prilicno golema posetenost vcera vo Metropolis Arena na Carl Cox,veruvam deka imase i od vas nekoj tamu:)
E sea,impresii...kako pominavte,dali ste zadovolni i sl....
Eve jas da pocnam:

Pozitivno:Prijatno se iznenadiv,bidejki muzikata sto ja pustase bese pretezno Tech House,muzika sto mene poveke mi lezi.Vmetna i tribal,electro,minimal i so i uste ne...znaci vo globala izbor na muzika TOP!!!1
Isto i mn atmosfera praese koga ke go zemese microfonot!

Negativno:Prvo koga vlegov mi padna LIGHT-ot vo oci...mnogu bese TAPA!!!Aj si rekov cekaat da pocni COX pa da prezemat nesto ama pak ostana same dick..lasero KATASTROFA....garant nemase coek,potocno VDJ koj ke bese odgovoren za svetlata...a ako imalo pod hitno da ja smeni profesijata.
Vtora zabeleska mi bese,koga se pojavi Carl Cox na scena gledam nesto LAP-TOP mi vrzuvaat,e togas se RAZOCARAV!!!Eden od malkute bese sto ostana OLD SCHOOL,i koj bese protiv laptopi i takvi miti raboti,ama ete go sega i toj se ispederi!!!!!
Treta zabeleska mi bese,za razlika od sto imam gledano zurki,poznavajci gi negovite tehnicki sposobnosti,vcera se iskaza da ne preteram 30% cak i tolku ne ce da bese!Da ne znaev deka ne pusta toj muzika ce recev,nisto posebno,CLEAN MIX so odvreme navreme SCRATHC,i po nekoj efekt na miksetata...znaci go nemase ona prepoznatlivo za nego da si igra so 3 kanali celo vreme!!!

Koga bi daval ocena od 1 do 10 za zurkata vcera : 8!!!!

AJde sega da ve slusnam vas.

мераци беше еееј.
лефонК и ајсберг лом напраија.
флодер малце затапе атмосферата , ама коа дојде дебелиот..........
останав без зборови

точно така.

Со оглед на тоа што не сум некоја клаберка и у принцип не го слушам Карл Кокс, вчера беше прилично добро. Да не речам одлично. И загревањето беше солидно. Ајсберг беше топ, Флудер онака, ама Кок растури. Се изнаиграв ептен, ми се свиѓаше изборот... Мислам, колку што можев да играм од гужвата:)

Само не ми се свиѓа што видов еден куп луѓе со наочари... Некако ми е преуфилмано... на журка, со наочари! Бре, бре! Иначе, топ.

*ако некој од вас мили форумџии бил/а со наочари нека не се навредува, сепак ова е мај опинион.

точно така.

Со оглед на тоа што не сум некоја клаберка и у принцип не го слушам Карл Кокс, вчера беше прилично добро. Да не речам одлично. И загревањето беше солидно. Ајсберг беше топ, Флудер онака, ама Кок растури. Се изнаиграв ептен, ми се свиѓаше изборот... Мислам, колку што можев да играм од гужвата:)

Само не ми се свиѓа што видов еден куп луѓе со наочари
... Некако ми е преуфилмано... на журка, со наочари! Бре, бре! Иначе, топ.

*ако некој од вас мили форумџии бил/а со наочари нека не се навредува, сепак ова е мај опинион.

И мене ми е некако како застарена мода али скоро никој не ги носи на журка за да биде фраер,повеќе за да не им се гледат искривените очи:pos2:А и добро е така коа не глеаш ништо пред тебе,оти нели имаш црни наочари и уживаш само во музиката

Наезда на сељачишта :pos: мислат дека се ванземљци, брат ништо не гледам топови брат слушаш ли, лупа бас ауу :pos:
- Прав клабер става наочари за сунце на журка само ако ди-џеј пушти TIGA-I wear sunglasses at night

Туку... некако слабо рецензии :)

mans какви маки со стомакот имав вчера, среќен сум што ми поминаа. :pfdance:

п.с. Да не се разбереме погрешно, мило ми е за сите вас што убаво сте си поминале. Не слушнав лош збор за журот досега. Верувам дека сите објективни критики ќе бидат позитивни.

Журката беше топ. Вистинска техно музика. Онаа која датира од самиот почеток, онаа чие протеже е самиот Кокс. Имаше доволно место на саем за играње, тоа ми се допаѓаше. Не ги фатив претходните диџеи ама знам дека му го саботирале сетот на Флудер, така да не е он крив. Многу ме изнервираа сељачиштата што мочаа онаму кај вецето над скалите.. Со кој памет ебаго.. За да идеш до долу до веце треба мочка да се истури врз тебе.
Се' на се' беше одлична журка. А исто така морам и да ги пофалам картите. Доста иновативно направено.

Журката беше топ. Вистинска техно музика. Онаа која датира од самиот почеток, онаа чие протеже е самиот Кокс. Имаше доволно место на саем за играње, тоа ми се допаѓаше. Не ги фатив претходните диџеи ама знам дека му го саботирале сетот на Флудер, така да не е он крив. Многу ме изнервираа сељачиштата што мочаа онаму кај вецето над скалите.. Со кој памет ебаго.. За да идеш до долу до веце треба мочка да се истури врз тебе.
Се' на се' беше одлична журка. А исто така морам и да ги пофалам картите. Доста иновативно направено.

Да, и јас заборавив тоа да додадам, многу беа добри картите и се ќе беше во ред да не ми ја пресечеше лошиот чичко на пола :( На сите само ќошчето, мене КРЦ напола! Шмлц, шмлц...

Колку ми е криво што и во Софија и Скопје го пропуштив :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom